KonradCK Napisano 6 Maja 2017 Udostępnij Napisano 6 Maja 2017 (edytowane) Szybkie pytanie, bo z pewnością jest tu wielu użytkowników ramy Accent Peak model 2016 lub 2017, przymierzam się do zakupu tej ramy ze względu na jej wagę i cenę ale mam pytanie co do geometrii. (Niestety ramy oglądałem tylko w internecie, w sklepach stacjonarnych w mojej okolicy takich nie ma.) Czy to tylko efekt zdjęcia czy rama czarno czerwona ma inną geometrię niż pozostałe - np. biało czerwona czy czarno zielona? Tyle ile widziałem zdjęć w sklepach internetowych, stronach z recenzjami czy po prostu w google mam wrażenie że górna rura jest mocniej nachylona/ niższa. Załączam też prosty obrazek w z painta, - czy między połączeniem tylnych widełek i górnej rury jest inny kąt? Czy wersje kolorystyczne różnią się geometrią czy to tylko efekt zdjęcia? Dla przykładu ta stronka: https://www.rybczynski-bikes.pl/hard/14447-rama-accent-peak-29-2017.html#/kolor-czarno_czerwony/rozmiar-l Bardzo dziękuję za pomoc. Edytowane 6 Maja 2017 przez KonradCK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Maja 2017 Udostępnij Napisano 6 Maja 2017 To to samo, na velo.pl masz geometrię dokładną podaną. Zajrzyj też do tematu o Peaka'ch, ma ponad 130 stron u Nas na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KonradCK Napisano 6 Maja 2017 Autor Udostępnij Napisano 6 Maja 2017 ok, przeniosłem post do tematu o Peak'ach - ten do usunięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi