Skocz do zawartości

[Green Velo bez namiotu]

epza

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Moja trasa Velo to Elblag -Augustow -Zamosc.Mam pytanie ,Czy na podstawie Waszegogo doswiadczenia mozna przejechac ten szlak na bazie kwater ,agrokulturystyki itp ,nie bede mial namiotu.

Dziekuje za Wasze odpowiedzi

Napisano

Odcinek od Przemyśla do Białegostoku przejechany i żadnych problemów z kwaterami. Szukanie noclegu nie trwało więcej niż 10-15 minut.

Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka

Napisano

Odpowiedz warta 200 US ,za dodatkowy bagaz [emoji106]

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

post-113952-1493982731,887_thumb.jpeg

Napisano

przejechalem  z Elbląga  do Suwałk , nie bylo  wiekszego problemu z kwaterami jedynie  kolo Sepopola troche musialem poszukac bo to co bylo bylo zajete

Napisano

przejechalem z Elbląga do Suwałk , nie bylo wiekszego problemu z kwaterami jedynie kolo Sepopola troche musialem poszukac bo to co bylo bylo zajete

Poprzedni kolega przejechal pozostaly odcinek ,wiec wyglada ,ze bez namiotu mozna zrobic Green Velo.Wozenie sprzetu ,ktorego sie nie uzyje to makabra.Spanie na dziko jest OK ale zawsze mozna oberwac od miejscowych chlopakow.Kiedys z laskami spalismy nad Sanem w namiocie okolo Polnocny zauwazylismy Cienie Ludzkie nad tropikiem.My w worku ,straszne uczucie ,wzialem zapasowy teleskop w razie walki ale tak mi sie reka trzesla jak lancuch uwiazanego psa ,Laski zwatpily.Goscie odeszli w mroku ksiezyca

Napisano

Ja akurat jeszcze  na wyprawie rowerowej nie spalem w namiocie tym bardziej na dziko, staram sie znalesc jakas agroturystyke po trasie, wygodniej  w łozku :-). z tego co pamietam najslabiej z noclegami bylo miedzy  Bartoszycami a  Korszami.  Ciezko bylo cos znalesc po trasie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...