ropa67 Napisano 4 Maja 2017 Udostępnij Napisano 4 Maja 2017 Witam. Ostatnio na internecie znalazłem hamulce hydrauliczne shimano BR-M315 za 160zł. Cena jak na hydrauliki dość zachęcająca. Czy ktoś może się wypowiedzieć na temat tych hamulców? Jeżdżę głównie miasto, raz na miesiąc kiedy jestem w domu lekkie górki i lasek, waga 75kg. Teraz mam mechaniczne które już praktycznie nie hamują i chce się przerzucić na płyn. Proszę o opinie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nemo2009 Napisano 7 Maja 2017 Udostępnij Napisano 7 Maja 2017 Jeżdżę głównie miasto, raz na miesiąc kiedy jestem w domu lekkie górki i lasek, waga 75kg. Będą wystarczające. M 315 są lepsze od mechanicznych Shimano M 416. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mklos1 Napisano 7 Maja 2017 Udostępnij Napisano 7 Maja 2017 Tanie hamulce to tanie hamulce. Jesteś lekki więc będzie ok. Być może zamiast zmiany hamulców wystarczy uczciwy serwis (czyszczenie tarcz + wymiana klocków). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi