Skocz do zawartości

[Koła] Kross Trans Alp

aderia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam! jestem laikiem w tematyce rowerowej. Potrzebuję wymienić koła 28 w rowerze treckingowym Kross Trasn. Proszę o konkretną poradę gdzie i jakie kupić?

Chodzi o rower Kross Trans Alp, czy muszę kupić oryginalne koła kross czy inne tańsze też mogą być? Proszę o poradę znawców tematu i wskazania na konkretne koła i sklep.

Napisano

Witam! jestem laikiem w tematyce rowerowej. Potrzebuję wymienić koła 28 w rowerze treckingowym Kross Trasn. Proszę o konkretną poradę gdzie i jakie kupić?

Chodzi o rower Kross Trans Alp, czy muszę kupić oryginalne koła kross czy inne tańsze też mogą być? Proszę o poradę znawców tematu i wskazania na konkretne koła i sklep.

Rower stał przez sezon zimowy w piwnicy z przebitą oponą. Teraz okazało się, że oba koła są skrzywione i nic się nie da z tym zrobić. Dziwne, jestem bardzo zdziwiona. Podejrzewam, że któreś z dzieci wspinało się na rower będąc w piwnicy. Syn twierdzi, że muszę wymienić. Jeśli chodzi o fundusze to myślałam o kwocie do 200 zł za 1 koło.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...