Marcin9 Napisano 3 Maja 2017 Udostępnij Napisano 3 Maja 2017 Cześć Od jakiegoś czasu szukam wygodnych butów do pracy w której muszę bardzo dużo chodzić. Znacie może jakieś wygodne i lekkie buty z noskiem? Wymagania Rozmiar 44/45(wkładka 29-30cm) Klasa SB/S1/S1P.. obojętne ważne żeby były "S" Budżet raczej dość wysoki czyli max 400zł Chociaż wolał bym wydać trochę mniej ale jeśli trzeba będzie tyle wydać to nie będzie to problemem. W oko wpadły mi buty Puma Safety tylko zastawiam się czy warto na nie aż tyle wydać. Używał ktoś tych butów? Są wygodne? Jak z ich wytrzymałością? Nie rozpadną się po paru miesiącach? http://allegro.pl/buty-robocze-puma-motion-green-64-252-r-40-47-i6370874882.html http://allegro.pl/buty-robocze-puma-64-258-0-s1p-r-41-46-sale-i6791187135.html Mile widziana możliwość zakupu w sklepie na terenie Poznania, Jarocina, Śremu lub okolicznych miejscowości Ewentualnie mogę też dojechać do Kalisza lub Ostrowa. Zakup w internecie to nie problem ale wolał bym przed zakupem przymierzyć buty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Maja 2017 Udostępnij Napisano 3 Maja 2017 Duzo chodzisz i nic wiecej? NIc nie napisales warunkach pracy - mozliwosc zapylenia, ciecie, wiory, oleje, mozliwosc uderzenia,nic...Do chodzenia mysle bardzo dobre, bo fajna amortyzujaca podeszwa, nosek pewnie kompozyt, wiec w miare lekkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin9 Napisano 3 Maja 2017 Autor Udostępnij Napisano 3 Maja 2017 Praca w magazynie odzieżowym. Więc zapylenia/wiórów/oleju brak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phoe Napisano 3 Maja 2017 Udostępnij Napisano 3 Maja 2017 Jak to mają być "Adidasy" do biegania po warsztacie/serwisie to Sparco ma dość dobre buty do tego przeznaczone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Maja 2017 Udostępnij Napisano 3 Maja 2017 Tez bralbym, ale tylko z mozliwoscia wczesniejszego przymierzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin9 Napisano 4 Maja 2017 Autor Udostępnij Napisano 4 Maja 2017 Sparco ma dość dobre buty do tego przeznaczone. Miałeś buty tej firmy? Który model dokładnie? Nie muszą one wyglądać jak "Adidasy" ważne żeby były wygodne Poszukałem trochę tych Sparco i znalazłem te http://allegro.pl/buty-obuwie-robocze-sparco-practice-s1p-src-40-47-i6758160491.html Używał ich ktoś? Według sprzedawcy ich waga to 500-600g a butów pumy 800g. Jak myślicie jest szansa że jest to ich realna waga? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phoe Napisano 4 Maja 2017 Udostępnij Napisano 4 Maja 2017 Znam kogoś kto używa i chwali, nie wiem które dokładnie, ale w ASO marki, co ma w znaczku 6 gwiazdek dają im jako służbowe.(nie jest w Polsce rzecz jasna) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin9 Napisano 20 Maja 2017 Autor Udostępnij Napisano 20 Maja 2017 (nie jest w Polsce rzecz jasna) W Polsce niestety dają tylko najtańszy szajs-urgent Zamówiłem Pumy 64.258.0 ale od razu wróciły do sprzedawcy... Ich waga to nie obiecane 800g/para tylko prawie 1500g czyli znacznie cięższe niż moje stare buty. Ostatecznie kupiłem Bearfield N05 ich waga to około 960g/para. Są wygodniejsze niż moje stare buty ale przydały by się jeszcze jakieś dobre wkładki. Więc znacie może jakieś dobre wkładki? Rozmiar 44/29cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phoe Napisano 20 Maja 2017 Udostępnij Napisano 20 Maja 2017 Znaczy wiesz, no Polska dziki kraj generalnie, umowy śmieciowe, wyruch~ pracownika i te sprawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.