ankosz Napisano 2 Maja 2017 Udostępnij Napisano 2 Maja 2017 Witam, Pierwsze zagadnienie ktore mnie interesuje to typ sterow jak sa w ramie scott aspect 750 z rocznika 2016. W specyfikacji napisane jest "GW 1SI110 OE integ.". To znaczy ze stery sa zintegriwane czy wpolzintegrowane? Druga sprawa... Jezeli sa zintegrowane to czy jest mozliwosc nabicia dolnego steru na 1 1/2' tak, by wchodzila rura sterowa tapered? Jezeli tak, moglby ktos podeslac link z przykladem takiej michy? Wiem ze jest taka mozliwosc z wplozintegrowanymi. Z gory dziekuje za odpowiedz, Pozdrawiam, Ankosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tatanka Napisano 2 Maja 2017 Udostępnij Napisano 2 Maja 2017 Masz stery zintegrowane.Problemem może być szerokość rury tapered która może się nie zmieścić w główce ramy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dran2 Napisano 2 Maja 2017 Udostępnij Napisano 2 Maja 2017 W starych Scaleach dało się tak zrobić, tu konstrukcja może być podobna. Przykład sterów to FSA Orbit ITA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ankosz Napisano 2 Maja 2017 Autor Udostępnij Napisano 2 Maja 2017 Rozbiire temat i jeZeli wewnetrzna srednica to 44mm to te stery wejda i bedzie dzialac? A swoja droga... nie ma jakiejs wersji nieco tanszej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dran2 Napisano 2 Maja 2017 Udostępnij Napisano 2 Maja 2017 Jak nie ma w sterówce żadnych przewężeń to powinny. Co do tańszych, nie wiem. To z jednej strony dosyć niszowy problem, z drugiej strony limitem dla producenta jest cena nowej ramy więc dużo taniej chyba nie będzie :/ Możesz jeszcze napisać do Activia, wymienia sterówki, może będzie to tańsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ankosz Napisano 3 Maja 2017 Autor Udostępnij Napisano 3 Maja 2017 Eee, nie lubie suntourow:/ tylko rockshox;) No nic, bede miala chwile to do tego siade. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.