Arni220 Napisano 4 Maja 2017 Udostępnij Napisano 4 Maja 2017 eee, to nie taka starsza, myślałem raczej o czymś z XX wieku gdzie nie było jeszcze osi typu HT. Tak jak napisałem, jak będziesz haczył piętą, to pokombinuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Votius Napisano 4 Maja 2017 Autor Udostępnij Napisano 4 Maja 2017 Jeszcze w sumie nie jechałem tak dalej prócz 500m po ulicy przed domem, gdyż dopiero dziś wymieniłem łańcuch i kasete na 10s i muszę jeszcze klamkomanetkę zamówić prawą. Wtedy skręcę bloki w SPD na maksa i zobaczymy. Patrzyłem dziś w szosach w giancie jak są poskładane to jest też taka mała przerwa pomiędzy widłami tylnami, a korbą. Więc raczej nie ma się czym przejmować... W sobotę chce strzelić z 100km to zobaczymy jak to będzie z haczeniem nogą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Maja 2017 Udostępnij Napisano 5 Maja 2017 Jeżeli nie spowoduje to u Ciebie konsekwencji to przesuń sobie bloki tak aby stopa była maksymalnie oddalona od korby. Ja u siebie tak zrobiłem bo haczyłem butem o korbę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arni220 Napisano 5 Maja 2017 Udostępnij Napisano 5 Maja 2017 Przesuwanie/skręcanie bloków nie można robić o tak jak nam się podoba. Są pewne reguły ich ustawiania Panowie. Także spokojnie z takimi radami, bo nabawicie się kontuzji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Maja 2017 Udostępnij Napisano 5 Maja 2017 Dlatego napisałem że jeżeli nie przyniesie to konsekwencji Ja np problemy z tym nie mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Votius Napisano 6 Maja 2017 Autor Udostępnij Napisano 6 Maja 2017 Nic nie przeszkadzaj w jeździe, bodajże raz zdarzyło mi się zahaczyć widelca tylnego na 80km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.