radziuGD Napisano 10 Maja 2017 Udostępnij Napisano 10 Maja 2017 SH 089 nawet na spinningu nie dają rady bo są miękkie, odpuść. Kupiłem je na salę i niestety są gorszę niż stare turystyki sh-MT31. Bardzo dziwny wybór, buty enduro na spining? Mi akurat luźna pieta w nich nie przeszkadza zupełnie, ale fakt ze przesiadłem się na nie z am45. M089 byly bardzo wygodne, dopoki nie jezdzilem w nich dluzej niz godzine, poznij zaczynaly dziac sie cuda. Spędzilem w nich razu pewnego 8 godzin na szosie i dyskomfortu nie odczułem, więc pewnie zasada działa tu podobna do pupy i zdania - każdy ma swoje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zlaczka Napisano 10 Maja 2017 Udostępnij Napisano 10 Maja 2017 Byly w dobrych pieniadzach w GO Sporcie to kupilem. Poza tym mialy byc jako rezerwa jak padna mt31. Ale po tym co zobaczylem na sali, w teren zainwestowalem w Shimano ME7. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 Maja 2017 Udostępnij Napisano 10 Maja 2017 Bardzo dziwny wybór, buty enduro na spining? Mi akurat luźna pieta w nich nie przeszkadza zupełnie, ale fakt ze przesiadłem się na nie z am45. Spędzilem w nich razu pewnego 8 godzin na szosie i dyskomfortu nie odczułem, więc pewnie zasada działa tu podobna do pupy i zdania - każdy ma swoje. Byc moze ;-). Ja w nich po 3h musialem luzowac rzepy w prawym bo noe bylem w stanie pefalowac...ale... majac na uwadze ze przerobilem lub nadal ujezdzam 4rozne buty shimano, 2 buty spca, 1 nw , 1 sidi i 1 diadory...a problem komfortu mialem tylko z 089 to jed nak uznje je za szajs badz ...moze jakies lapki krzywo uszyly moja pare ;-)) ale wizualnie nie moglem sie tam dopatrzec wad. Na plus dobrze sie w nich chodzilo ;-) i niezle byly przewiewne. Poczatkowo wydawaly mi sie super :-)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 10 Maja 2017 Udostępnij Napisano 10 Maja 2017 do XC godne polecenia SPIUK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bimmer Napisano 10 Maja 2017 Autor Udostępnij Napisano 10 Maja 2017 zaryzykuję i sprawdzę M089, może nie będzie tak źle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaca911 Napisano 11 Maja 2017 Udostępnij Napisano 11 Maja 2017 Będzie źle. M089 nadają się na wesele do tańczenia a nie na rower. Ale wybór między AM5 a M089 to jak między dżumą a cholerą - nie ma różnicy. W obu będzie do kitu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrVoodoo Napisano 11 Maja 2017 Udostępnij Napisano 11 Maja 2017 SPIUK Właśnie wpadły mi w oko. Na przykład takie: http://allegro.pl/buty-rowerowe-spiuk-mtb-spd-rozm-47-i6755706238.html#thumb/3 Tylko mam taką czerwoną lampkę, czy za 300 zł to nie za dużo bajerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 11 Maja 2017 Udostępnij Napisano 11 Maja 2017 Spiuk to bardzo dobra firma ale kompletnie mało znana w Polsce bo każdy tylko sh*tmano itp. kupiłem i przekonałem się do Spiuka są wygodne i wytrzymałe plus trzymające swój wymiar a za 300 Pln. dostajesz bajery gdzie w innych musisz dołożyć jeszcze aby je mieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.