Marcin86Poznan Napisano 28 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2017 Cześć, Od niedawna użytkuje owy amortyzator ale zastanawia mnie dziwny odgłos. Niestety nie wiem jak to wytłumaczyć, chodzi o to, że jak jadę i ugnę trochę amor a potem chce poderwać kierownice to jest odgłos jak by zassanego powietrza, taki jak by powietrze z uszczelki:) Amor trzyma powietrze. Może być, że za mało powietrza? Ale pracuje dobrze, dałem mniej żeby fajnie chodził i chodzi, a przy szaleństwach nie dobija. Rozumiem, że dla was może być to zabawne ale ja jeżdżę dopiero 5 dzień. PS: Amor czysty (jest nowy), nie jeździłem w deszczu ani nie myłem z węża czy karcherem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 28 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2017 To ssanie to przepływ oleju przez żaluzje w tłumiku. Pojawiają się przy wyproście widelca. Zredukjesz je jak przyspieszysz powrót, zwiększysz jak spowolnisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziksoltys Napisano 28 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2017 Powietrzne też tak mogą mieć.Ogólnie to normalna praca amortyzatora, tym dźwiękiem się nie przejmuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin86Poznan Napisano 28 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2017 A fakt bawiłem się tym powrotem i zrobiłem bardziej na żółwia i lepiej chodzi ale zaczął hałasować Dzięki to śmigam dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 28 Kwietnia 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2017 Siorbie pracujący tłumik. Cieszyć się że pracuje i jeździć. Zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi