Big_Boss Napisano 28 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2017 (edytowane) Witam. zastanawiam się nad kupnem tego roweru: https://www.olx.pl/oferta/kolarzowka-CID767-IDkQQ5a.html#a27dfff9da i chciałbym prosić o jakiś komentarz. Czy to dobra marka, ile kosztuje taki rower nowy, czy warto go kupować? Edytowane 28 Kwietnia 2017 przez Big_Boss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 28 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2017 Nic nie jest podane w opisie tego roweru, jaki osprzęt, jaki stan, jaka wielkość ramy, nic. Przy zamkniętych oczach mogę go wycenić od zera do milionera.Pozdrower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Big_Boss Napisano 28 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2017 osprzęt zapewne oryginalny. Nigdzie nie mogę znaleźć ceny tego modelu. a osoby z ogłoszenia pytać nie chce bo może ściemiać osprzęt zapewne oryginalny. Nigdzie nie mogę znaleźć ceny tego modelu. a osoby z ogłoszenia pytać nie chce bo może ściemiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi