Big_Boss Napisano 28 Kwietnia 2017 Napisano 28 Kwietnia 2017 (edytowane) Witam. zastanawiam się nad kupnem tego roweru: https://www.olx.pl/oferta/kolarzowka-CID767-IDkQQ5a.html#a27dfff9da i chciałbym prosić o jakiś komentarz. Czy to dobra marka, ile kosztuje taki rower nowy, czy warto go kupować? Edytowane 28 Kwietnia 2017 przez Big_Boss Cytuj
Sobek82 Napisano 28 Kwietnia 2017 Napisano 28 Kwietnia 2017 Nic nie jest podane w opisie tego roweru, jaki osprzęt, jaki stan, jaka wielkość ramy, nic. Przy zamkniętych oczach mogę go wycenić od zera do milionera.Pozdrower Cytuj
Big_Boss Napisano 28 Kwietnia 2017 Autor Napisano 28 Kwietnia 2017 osprzęt zapewne oryginalny. Nigdzie nie mogę znaleźć ceny tego modelu. a osoby z ogłoszenia pytać nie chce bo może ściemiać osprzęt zapewne oryginalny. Nigdzie nie mogę znaleźć ceny tego modelu. a osoby z ogłoszenia pytać nie chce bo może ściemiać Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi