migajek Napisano 28 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2017 Cześc, obecnie posiadam Dart 2 z Poploc szukam czegoś trochę lepszego, używanego, wymagania jak w temacie, tzn: koło 26" oś 9mm rura 1 i 1/8" mocowanie pod zacisk PM Patrzyłem za Raidon i Epicon ale na OLX nie ma nic .. znalazłem jeden xc32 - ale nie wiem jak się plasuje - podobno cos jak tora? co polecacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 28 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2017 Do jakiej kwoty jesteś w stanie wydać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
migajek Napisano 28 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2017 max 600, dlatego chciałbym używke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 28 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2017 Za 600zł moge ci dać nowego Raidona LOR 2017 Powietrzny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.