Skocz do zawartości

[przerzutka tył, przód] z shimano na srama

g3rman

Rekomendowane odpowiedzi

Mam zamiar wymienić w swoim rowerku przerzutke przednia i tylnią na coś lepszego. Obecnie mam derke z tyłu i z przodu acerke. I tak sobie upatrzyłem zeby może zakupić osprzet srama x9. Bo słyszałęm ze lepiej kupić srama niż shimano m.in ze łąńcuch tak nie skacze. I z detego co mi sie wydaje to by sie przydało też wymienić odrazu manetki na srama też x.9. Co wy o tym myślicie?? A i czy ktos wie ile przednia przezutka kosztuje?? Bo na allegro nie znalazłem

Manetki, które masz teraz na pewno nie będą działały z tylną przerzutką Sram X.9. Przednia przerzutka Srama to model X-Gen, jest na allegro za ok 89zł. Z manetek musisz kupić coś z serii X Srama, np X.7, X.9 lub X.0 lub tańsze odpowiedniki Sram 4.0 i 5.0.

przepraszam bardzo za mój błąd w słowie przężutka, gdy pisałem treść też sie pomyliłem i napisałem inaczej, ale poprawiłem, a na temat nie zobaczyłem i błąd został(jestem dysleketykiem i dysortografikiem:P) A i tam napisałem derke, a nie deorke. Sorry

Dzieki za odpowiedź zakupie srama x.9 na tył, na przód x-gena tak jak napisaliście i manetki sram x.9.

Tylko sie zastanawiam czy manetki kupywać gripshift'y czy zwykłe. ??

.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...