Operations Napisano 27 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2017 Cześć, pytanie jak w tytule, czy do roweru szosowego lepiej kupić trochę większą z porządnym manometrem taką jak ta: https://www.szumgum.com/pompka-beto-combo-alu-cco-017ag-teleskopowa-manometr.html czy raczej jedną z tych sprytnych wysokociśnieniowych małych pompek bez manometru? Zależy mi na tym, żeby w razie złapania flaka można było po wymianie dętki kontynuować jazdę z dobrym ciśnieniem a nie awaryjnie dopompować na powrót do domu. Moje opony to Continental Grand Sport Race SL, 25-622 (95-100 psi). Dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Looser Napisano 27 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2017 jeżeli na oko potrafisz wbić dobre ciśnienie to masz odpowiedź na swoje pytanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 27 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2017 Kup klasyczną długą pompkę alu i osobno manometr. W razie pany bijesz na kamień- nie dasz rady przekroczyć 8 atm używając ręcznej pompki. Najlepiej mieć w domu stacjonarną pompkę z manometrem koniecznie alu lub stalową....a na awaryjną to kup prostą długą pompkę pod ramę. Jeśli lubisz minimalizm i niezawodność polecam Lezyne Road drive. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Operations Napisano 28 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2017 A co sądzicie o Beto którą zamieściłem w linku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lewocz Napisano 28 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2017 Paść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.