Ferniuk Napisano 27 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2017 Siemka zamawiam hamulce shimano deore m615 i jakie polecacie do nich okładziny myslałem nad czyms takim jak Jagwire mountain sport półmetaliczne co sądzicie o nich ? I czy polecacie cos innego w cenie do 40-50 zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 27 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2017 Ja mam jagwire w tektro i jak dla mnie są słabe. Znacznie lepsze opinie mają a2z. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 27 Kwietnia 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2017 https://www.forumrowerowe.org/topic/94727-klocki-do-tarczowek-polecane-i-niepolecane-zamienniki/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lichak Napisano 27 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2017 osobiście w tej cenie dokładam 5zl i kupuje accent spiekane, połmetaliczne mają to do siebie ze na przodzie potrafią strzelić, co może za skutkować nie ciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 27 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2017 Co potrafi strzelić ? Po coś masz te przecinki [emoji14] Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RainbowHunterPL Napisano 27 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2017 Mam.na przodzie klocki niby firmy bremo i jestem zadowolony znacznie mocniejsze od czerwonych jagwire które sie rozpadły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 27 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2017 Jeśli jagwire potrafi się rozpaść to nie ciekawie i można by o to poważny proces wytoczyć bo zagraża to życiu i zdrowiu. Ja swoje jagwire mam w szufladzie aktualnie bo strasznie długo się docierają a od oryginału tektro nie są mocniejsze , więc ich aktualnie nie używam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vpablov Napisano 27 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2017 ja używam metali Shimano i polecam. Wcześniej zamówiłem RWD czerwone na początku spoko, po pewnym czasie po rozgrzaniu zaczęły wyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RainbowHunterPL Napisano 27 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2017 Normalne hamowanie z 30km/h i nagle zaczeło coś mocno ocierać patrze a tam okładzina odpadła od blaszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lichak Napisano 28 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2017 Co potrafi strzelić ? Po coś masz te przecinki Miałem 2 razy taka sytuacje jak wyżej, tylko że, mi kawałek mały okładziny zostawał na blaszce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 28 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2017 W takim razie coś musi być nie tak z tym jagwire. Ja osobiście i tak więcej ich nie kupię bo są słabe , ale takie coś się nie powinno dziać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszz78 Napisano 5 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2017 @RainbowHunterPL - gdzie kupowałeś te jagwire? Pytam bo mam czerwone półmetaliki tej firmy oryginalnie zapakowane - kupione w centrum R. Teraz nie wiem czy je nie zwrócić.. Miały zastąpić jakieś spiekane KLS-y... (te po kilkuset kilumetrach zaczeły słabo chamować i się szklą jak psu ja..a) Nic nie dał papier ścierny, odtłuszczanie... Po kilkuset metrach hałasują a po wyciągnięciu znowu się szklą.. Jagwire miały być tym strzałem w dziesiątkę a teraz wygląda na to, że może być samobój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porcelanowy Napisano 5 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2017 Powitoł Oryginalne metaliki G03S - na tyle dobre, że nie szukam zamienników. Moje wrażania opisane w zalinkowanym temacie. Kupowałem lokalnie za 47ziko. Mignęły mi niedawno na allego G04S - ponoć następca w/w klocków. Wyglądają podobnie, za jakiś czas sprawdzę jak się sprawują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 5 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2017 Od siebie polecę czerwone RWD. Dla mnie najlepsze klocki na jakich jeździłem, dużo mocy, trwałe, lubią sobie piszczeć na mokro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi