godzinilla Napisano 26 Kwietnia 2017 Napisano 26 Kwietnia 2017 Witajcie. Bardzo proszę Was wszystkich o pomoc w nieszczęściu, które mnie spotkało Udostępnijcie gdzie się da, rozglądajcie się gdzie się da, również za częściami. Dnia dzisiejszego (t.j. 26.04), z 3 klatki bloku przy ulicy Chrobrego 26, pomiędzy godziną 12 a 13:30, został skradziony następujący rower: Czarny Dartmoor Primal 2016 rozmiar M. Elementy charakterystyczne: - amortyzator SR Suntour Auron czarny, białe napisy, złote golenie, - rama Dartmoor Primal 2016, rozmiar M, czarna, - koła: obręcze/sprzychy/nyple czarne, bez naklejek, piasty Novatec 771 przód/tył, opony charakterystyczne Rubena Kratoz z szarą gumą po bokach bieżnika, - klamki hamulcowe i zaciski SLX M675, przerzutka tył SLX, manetka po prawej stronie XT, czarna kaseta 10 biegów, - korba SLX (pająk pomalowany na czarny mat, standardowo jest szary) z jednym owalnym blatem, - kierownica z białym napisem Dartmoor Tornado, - chwyty czarno szare Ergon GE1, - siodło Dartmoor Primal czarne w charakterystyczne białe wzorki, - na kierownicy i na sztycy były czarne, gumowe światełka, - zapięcie czerwone, zwijane, Przewód przerzutki był puszczony pod górną rurą, a później włożony w rurę tylnego trójkąta. Zacisk sztycy skręcany śrubą czarny boplight. Zdjęcia pod poniższym linkiem. https://goo.gl/photos/EvHAkYuJH7frLMBj8 Kradzież została dzisiaj zgłoszona na policję. Bardzo proszę o pomoc. Wszelkie informacje, które pomogą znaleźć sprawcę i rower zostaną wynagrodzone. Telefon do mnie: 732002021.
MikeSkywalker Napisano 26 Kwietnia 2017 Napisano 26 Kwietnia 2017 Pamiętaj żeby kolejnego roweru nie trzymać na klatce. Nie raz zostało powiedziane na forum że rowery z klatki zawsze giną. Prędzej czy później. Ale będziemy się rozglądać, może wypłynie.
godzinilla Napisano 26 Kwietnia 2017 Autor Napisano 26 Kwietnia 2017 Wiem, wiedziałem o tym, już jeden rower z klatki mi zginął (co prawda inne czasy, inne okoliczności, inna lokacja)... Tak się akurat złożyło, że po wczorajszej wieczornej jeździe był dość brudny i jeszcze po drodze wjechałem w psią kupę. Dlatego zostawiłem go na klatce i miałem się nim dzisiaj zająć. Zwykle trzymam go w mieszkaniu na balkonie. Eh ironia losu.
godzinilla Napisano 28 Kwietnia 2017 Autor Napisano 28 Kwietnia 2017 Jeżeli można to proszę o update opisu w pierwszym poście jak niżej: SKRADZIONO Czarny Dartmoor Primal 2016 rozmiar M Rzeszów, ul. Chrobrego 26, klatka 3 26 kwietnia (dzisiaj) pomiędzy godziną 12 a 13:30 Sprawa już zgłoszona na Policję Bardzo prawdopodobne, że on nadal jest w klatce, więc osoby mieszkające w okolicy bardzo proszę o zwrócenie uwagi. Elementy charakterystyczne: - amortyzator SR Suntour Auron czarny, białe napisy, złote golenie, rocznik 2013/2014, - rama Dartmoor Primal 2016, rozmiar M, czarna, ciemno szare napisy, - koła: obręcze czarne DT Swiss M442 32h/szprychy czarne CN Spoke 2.0-1.8-2.0/nyple Sapim czarne, bez naklejek, piasty Novatec 771 przód/772 tył, opony charakterystyczne Rubena Kratoz z szarą gumą po bokach bieżnika, - klamki hamulcowe i zaciski SLX M675, przerzutka tył SLX M675, manetka po prawej stronie XT M780, czarna kaseta Sunrace 10 biegów, - korba SLX M675 (pająk pomalowany na czarny mat) z jednym owalnym blatem Banless 32T, - kierownica z białym napisem Dartmoor Tornado, - chwyty czarno szare Ergon GE1, - siodło Dartmoor Primal czarne w charakterystyczne szare wzorki, - na kierownicy i na sztycy były czarne, gumowe światełka, - zapięcie czerwone, zwijane, - sztyca czarna Canyon Iridium, - zacisk sztycy czarny, skręcany śrubą, Boplight. Zdjęcia (są tam również stare części, ale wygląda niemal tak samo, oraz zdjęcia kół z innymi oponami): https://goo.gl/photos/EvHAkYuJH7frLMBj8 Kto może niech udostępni. Rozglądajcie się też w miarę możliwości za rowerem/częściami. Wszelkie informacje, które pomogą znaleźć sprawcę i rower zostaną wynagrodzone. Oferuję sporą nagrodę pieniężną dla osoby, która pomoże wskazać i dzięki temu odzyskać utracony rower. Telefon do mnie: 732002021. Lub PW.
Root Admin Mieciu Napisano 28 Kwietnia 2017 Root Admin Napisano 28 Kwietnia 2017 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.