Pgaz Napisano 2 Października 2006 Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Witam, Jakie tarcze będą się dobrze sprawowały z Winzipami ? BOP, WinZip, TEKTRO.. Mam zamiar troche je pokatować. Z tego co wyczytałem tarcze 180 bo mam 80 kg. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 2 Października 2006 Udostępnij Napisano 2 Października 2006 tarcze bopa - chyba chodzi o te faliste? to tarcze ktore wystepuja pod roznymi nazwami i sa sprzedawane przez roznych producentow - np accent, bop, clarks. ta sama tarcza a cena od 40 do 160 zł. uzywam ich i sa bardzo dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Habibek Napisano 2 Października 2006 Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Ja również jestem za BOP-ami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pgaz Napisano 4 Października 2006 Autor Udostępnij Napisano 4 Października 2006 Dziękuję bardzo ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.