Skocz do zawartości

[łańcuch] connex

pmarszal84

Rekomendowane odpowiedzi

witam;

proszę o pilną pomoc.

Który waszym zdaniem connex będzie lepszy do napędu jednorzedowego connex700 czy connex800?

Zebatki wąskie z tyłu sram 24t ta z linku ponizej.

Jest różnica w trwałości tych connex ów?

http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=6715722525

Mam nadzieję że connex będzie lepszy niż shimano cn-nx10. Ten rozciągnął się błyskawicznie, no i był za szeroki.

KMC nie brałem pod uwagę bo miałem i szybko się rozciągnął. Zresztą sam kiedyś zachwalales strasznie że nie ma lepszych łańcuchów od connex. Zmieniles zdanie?

Connex 700 jest dedykowany pod łańcuchy 1 rzedowe również.

Fabrycznie w rowerze był lancuch KMC wielorzedowy.

Niestety z tym oszczedzaniem to chyba ze wszystkim tak jest. Coraz gorszy badziew firmy produkuja. I tak juz czekam na dostawę connex a 700, napiszę za miesiąc jak sie rozciągnął. Może będzie lepiej od shimano i kmc bo te to tragedia. Po około 1000km KMC do wyrzucenia. Shimano to po 400km.

Niestety z tym oszczedzaniem to chyba ze wszystkim tak jest. Coraz gorszy badziew firmy produkuja. I tak juz czekam na dostawę connex a 700, napiszę za miesiąc jak sie rozciągnął. Może będzie lepiej od shimano i kmc bo te to tragedia. Po około 1000km KMC rozciągnął się o 1 ogniwo. Shimano to po 400km śmieć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...