cyroniok Napisano 25 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2017 Mam pytanie wlewając dot 4 do Shimano Acera M396 po jakim czasie ulegną awarii ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2017 Pewnie po krótkim. Co to w ogóle za pytanie? Chcesz kogoś zabić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cyroniok Napisano 25 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2017 czekam już 8 dzień i dalej bez zmian, czemu miał bym kogoś zabijać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 25 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2017 Tyle w temacie: https://www.forumrowerowe.org/topic/62844-plyny-hamulcowe-dlaczego-dot-nie-zastapi-oleju-a-olej-dota/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2017 No ale chcesz je celowo popsuć bo nie rozumiem? Żeby Ci uszczelki nie puściły w najmniej oczekiwanym momencie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cyroniok Napisano 25 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2017 (edytowane) Tak chce je celowo popsuć, zawsze marzyłem o takim eksperymencie. No nic czekam dalej. Edytowane 25 Kwietnia 2017 przez cyroniok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 25 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2017 Zawsze wydawało mi się że są lepsze sposoby sprawdzania/użytkowania hamulców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2017 Zawsze wydawało mi się że są lepsze sposoby sprawdzania/użytkowania hamulców. Bo jesteś stary i się nie znasz Ja lece jutro wlać do baku Nitro, zapytam w międzyczasie chłopaków z forum jak długo silnik na nim podziała bo zawsze byłem ciekawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi