Kaczorak Napisano 25 Kwietnia 2017 Napisano 25 Kwietnia 2017 Witam Na sprzedaż leci: Rama Author Traction pod koła 26". Nosi normalne ślady użytkowania. Bez jakichkolwiek pęknięć czy wgniotków. W ramie zostały wymienione stery na Dartmoor Astro które mają za sobą dwie jazdy. Amortyzator RockShox Reba Dual Air RLT 26" z roku 2012 (pełne lagi jak w SID'zie). Ja zakupiłem go w 2016 w wersji OEM jako nówkę z demontażu. Amorek w listopadzie przeszedł serwis więc jeszcze pohula. Nic nie cieknie i nie puszcza powietrza. Za ramę chciałbym 350 pln a za amortyzator 750. Jednakże wolałbym to sprzedać jako komplet to razem chciałbym 1000 pln i myślę że jest to uczciwa cena tym bardziej. Na wszystko daje 2 tygodnie rozruchowej gwarancji Zdjęcia dodam po południu
Kaczorak Napisano 27 Kwietnia 2017 Autor Napisano 27 Kwietnia 2017 Zapomniałem nadmienić że sterówka w Rebie ma 18,5 cm a więcej zdjęć ramy prześlę jutro
Mod Team IvanMTB Napisano 23 Lipca 2017 Mod Team Napisano 23 Lipca 2017 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.