Skala12 Napisano 25 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2017 Witam, czy warto kupić ten rower? https://www.olx.pl/i2/oferta/rower-szosowy-trek-sl1000-claris-tiagra-carbon-scott-giant-specialized-CID767-IDlAtru.html#:6e2ce46019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GTZaskar1991 Napisano 25 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2017 Bardzo średnio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2017 Takiej mieszaniny klas osprzętu jeszcze nie widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
clavdivs Napisano 25 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2017 Mieszanina, ale w praktyce powinna działać. Plus, że napęd jest z nowych elementów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skala12 Napisano 25 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2017 Warty swojej ceny? Czy lepszy będzie Triban? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2017 Jeżeli możesz przed zakupem go sprawdzić, najlepiej zabierając go do dobrego serwisu gdzie sprawdziliby nie tylko osprzęt ale i ramę czy widelec to może być warto. Zwłaszcza jeżeli rower chcesz odrestaurować, zadbać o lakier i zrobić takiego young-timera - zwłaszcza, że to edycja specjalna o ile dobrze rozumiem. Ale jednak nawet tani nowy rower to gwarancja i w pełni nowy osprzęt. Podobnie jak w innych tematach dobrze gdybyś napisał coś o sobie - czy robisz raczej trasy 30km czy 100km czy 300km, Tribana 100 nie warto, ale już 500tki (wszystkie) są dość udane i mają niezły osprzęt. Jeżeli możesz dopłacić trochę więcej i kupić Tribana 520stkę - ja bym pewnie brał Tribana 520stkę - jestem wygodny, nie lubię niespodzianek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.