Witam. Jeszcze jestem nie zarejestrowany ale pewnie to nastąpi niedługo. Po wielu latach rozstania z rowerem, zamierzam wrócić do niego. O mnie: wiek 24 lata
wzrost: 183cm waga: 72kg
Po tym gdy rower mnie denerował, męczył itp (dojazdy na treningi w młodości), teraz zamierzam do niego wrócić. Mieszkam w dużym mieście od 4 lat i zaczynam się dusić tutaj. Szukam wszelkiego ruchu. Potrzeba mi roweru :
1. Kilka razy w tygodniu przejażdzki po mieście. 2. Dwa razy w tygodniu dojazd po mieście do pracy. 3. Wycieczki rowerowe poza miasto po lasach itp kilka razy w miesiącu. Czasem trasa ok 50km pewnie wyjdzie.
Myślałem o czymś w stylu Hexagon R6. Znalazłem, ale zdecydowałem że mogę dopłacić te 200 zł więcej w razie co.
Poszukuję roweru do 1800zł. Rozważam tylko modele z 2016r.
Chciałbym wiedzieć, czy jest duża różnica między R6 i R8, a także cze Level R2 nie będzie zbyt ociężały do miasta i na dłuższe trasy po lesie. Oczywiście rozważę też inne propozycja jakby ktoś mógł podać Póki co KROSS najbardziej mnie zainteresował, też ze względu na polską markę.
Pytanie
Gość Kamil
Witam.
Jeszcze jestem nie zarejestrowany ale pewnie to nastąpi niedługo. Po wielu latach rozstania z rowerem, zamierzam wrócić do niego.
O mnie: wiek 24 lata
wzrost: 183cm
waga: 72kg
Po tym gdy rower mnie denerował, męczył itp (dojazdy na treningi w młodości), teraz zamierzam do niego wrócić. Mieszkam w dużym mieście od 4 lat i zaczynam się dusić tutaj. Szukam wszelkiego ruchu. Potrzeba mi roweru :
1. Kilka razy w tygodniu przejażdzki po mieście.
2. Dwa razy w tygodniu dojazd po mieście do pracy.
3. Wycieczki rowerowe poza miasto po lasach itp kilka razy w miesiącu. Czasem trasa ok 50km pewnie wyjdzie.
Myślałem o czymś w stylu Hexagon R6. Znalazłem, ale zdecydowałem że mogę dopłacić te 200 zł więcej w razie co.
Poszukuję roweru do 1800zł. Rozważam tylko modele z 2016r.
Chciałbym wiedzieć, czy jest duża różnica między R6 i R8, a także cze Level R2 nie będzie zbyt ociężały do miasta i na dłuższe trasy po lesie. Oczywiście rozważę też inne propozycja jakby ktoś mógł podać Póki co KROSS najbardziej mnie zainteresował, też ze względu na polską markę.
0 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.