Cona78 Napisano 24 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2017 Fox Factory 32 Float, Step Cast, 2-pozycyjne tłumienie FIT4, rocznik 2016. Po wciśnięciu blokady na manetce praktycznie nie ma różnicy w pracy widelca w porównaniu do trybu otwartego. Tak jest od razu w nowym rowerze, podobno gdzieś się to reguluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowal1986 Napisano 24 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2017 Linka manetki dobrze naciągnięta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cona78 Napisano 24 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2017 A jak mam sprawdzić czy linka dobrze naciągnięta? Wygląda że dobrze, nie ma żadnego luzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 24 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2017 Jak sprawdzić? Naciskając Dźwignię manetki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cona78 Napisano 24 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2017 Test wciskania wypadł pomyślnie. Może jakieś bardziej sensowne pomysły? :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 24 Kwietnia 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2017 Mam pomysł. Poszukać instrukcji dotyczącej instalacji i obsługi manetki dla tego modelu i sprawdzić czy wszystko jest tak jak producent przewidział ( ale ja stary jestem, może teraz się to inaczej robi ).Ewentualnie oddać do serwisu w ramach gwarancji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cona78 Napisano 25 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2017 W manualu nie nie ma ale problem został rozwiązany. Okazało się że linkę przykręca się do lekko obróconego pokrętła a nie w pozycji '0'. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi