krism4a1 Napisano 24 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2017 Udało mi się spłodzić na drukarce 3D mocowanie na sztycę 27,5mm tylnej lampki Mactronic Walle wersji pierwszej. Potrzebowałem drugiego mocowania do drugiego roweru, a miałem tylko oryginalne, nawet nie wiem czy mozna dokupić samo mocowanie do tej lampki. http://www.thingiverse.com/thing:2267748 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dymcio111 Napisano 2 Maja 2017 Udostępnij Napisano 2 Maja 2017 A ja znowu mam problem bo mam dwie lampki z wyłamanymi tymi zaczepami i nie mam jak włożyć lampki do mocowania Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krism4a1 Napisano 3 Maja 2017 Autor Udostępnij Napisano 3 Maja 2017 Dało by się wydrukować tą tylną część lampki, ale nie wiem jak z jej trwałością, może ABS by dał radę, trzeba by spróbować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dymcio111 Napisano 4 Maja 2017 Udostępnij Napisano 4 Maja 2017 pewnie nigdzie tego nie kupię już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
llancer Napisano 4 Maja 2017 Udostępnij Napisano 4 Maja 2017 Jedną możesz mi oddać Przydała by się. Co do mocowań - na allegro po 5-6zł są orginalne uchwyty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dymcio111 Napisano 4 Maja 2017 Udostępnij Napisano 4 Maja 2017 Jedna i tak ma walniętą elektronike nieużywana żre baterie że codziennie prawie aku pada, ale jeszcze przerobię je sobie jakoś albo rozwierce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervandes Napisano 4 Maja 2017 Udostępnij Napisano 4 Maja 2017 Beka, identycznie mi padł walle, żarł baterie nieużywany. Do tego miałem połamaną obudowę, urwała mi się kiedyś czerwona część, więc w domu lutownicą zgrzałem całość z obudową. Do tego nie miałem paragonu, bo dostałem ją na prezent, uzywałem ją prawie dwa lata. Napisałem do mactronica na facebooku i mi przysłali nówkę. Na potwierdzenie mogę wrzucić mój post z fejsa sprzed 2 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
llancer Napisano 4 Maja 2017 Udostępnij Napisano 4 Maja 2017 Aż się ździwiłem czytajac Moja walle będzie miała w wakacje 5 lat. Oprócz tego ,że śrubka w uchwycie przyrdzewiala i straciła gwint na wkrętak, przez co nie można zmienić kąta nachylenia(w ht mi to juz nie przeszkadza, koszt 5zl na zmiane uchwytu), to po za tym super lampka. Mycie karcherem,mycie w jeziorze,wymiana bateri raz na rok. Nic się nie połamała,nie odpadło. Lampka wygląda i działa jak nowa.... Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervandes Napisano 5 Maja 2017 Udostępnij Napisano 5 Maja 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krism4a1 Napisano 5 Maja 2017 Autor Udostępnij Napisano 5 Maja 2017 Tak te lampki są nie do zajeżdżenia, ja swoją już używam też ze trzy - cztery lata, cało rocznie. Nie straszne im deszcze, sól, niskie temperatury itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dymcio111 Napisano 6 Maja 2017 Udostępnij Napisano 6 Maja 2017 A gdzie pisane było do nich na FB czy gdzieś indziej ? Na FB odczytana jest moja wiadomość ale brak odpowiedzi... czy moje uszkodzone części można jakoś dokupić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervandes Napisano 7 Maja 2017 Udostępnij Napisano 7 Maja 2017 Napisałem w posty na stronie, nie w prywatnej wiadomości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dymcio111 Napisano 8 Maja 2017 Udostępnij Napisano 8 Maja 2017 Ok dziś dostałem odpowiedź , że sprawdzają co mogą zrobić w mojej sprawie i później otrzymam odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dovectra Napisano 8 Maja 2017 Udostępnij Napisano 8 Maja 2017 mi w cateye odłamało się po roku mocowanie, i nie uwzględniono reklamacji. Bo Uszkodzenie mechaniczne, a jakie miało by być skoro pękło ja się pytam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dymcio111 Napisano 11 Maja 2017 Udostępnij Napisano 11 Maja 2017 Co do moich lampek dostałem w odpowiedzi na messengerze przekierowanie na emaila do osoby zajmującej się sprzedażą internetową zdaje się i dostałem propozycje: - nowej obudowy do jednej z lampek, - a co do drugiej z uszkodzoną elektroniką i obudową to zaproponowano mi całą lampkę z magazynu Zwroty (może nosić małe ślady używania lub mieć uszkodzone pudełko) całość za 34 brutto + 6zł wys. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dymcio111 Napisano 22 Maja 2017 Udostępnij Napisano 22 Maja 2017 Dziś dostałem tylna część obudowy i lampkę ale już na 2x 0.5W Wysłane z mojego Samsung Note 4 SM-N910C przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.