Magdass Napisano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2017 Witam , czy mogłaby mi ktoś pomoc w wycenie mojego roweru Giant Escaper , niestety nie wiem z którego jest roku. Rower przez rok był w piwnicy , na pewno trzeba byłyby zrobić mu jakiś przegląd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tatanka Napisano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2017 Bez dokładnych fotek nie ma szans na sensowną wycenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magdass Napisano 22 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2017 Bez dokładnych fotek nie ma szans na sensowną wycenę Mialam problem z dodaniem zdjec z iphona, juz dodaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tatanka Napisano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2017 Chodziło mi o takie fotki.Mniej więcej. https://www.forumrowerowe.org/topic/216184-wycena-bixs-elite-ultimate-deore-xtlx-3x9-shox-pilot/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi