Midi Napisano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2017 Planuję na przełomie lipca/sierpnia wyjachać na 2-3 tygodnie rowerem do Szwajcari z połączeniem namiot/couchsurfing. Dojazd do Szwajcarii pociągiem przez Niemcy. Jednak utknęłam na w sumie najważniejszej rzeczy: potrzebuję papierową mapę rowerową, gdzie będą wszystkie szczegóły wcelowane w trasy rowerowe. Wiem, że takowa jest do zdobycia, bo była wspomniana w jednej z relacji w necie, ale autor nie podał ani gdzie można ją dostać, ani jakie wydawnictwo/nazwa. Po próbach kontaktu i pół dnia spędzonym z szukajką google stwierdziłam, że chyba sensowniej będzie się zgłosić się tutaj. Czy ktoś był/widział/wie? Przyjmę też wszelkie uwagi od osób, które były w Szwajcarii na podobnej wyprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koba33 Napisano 25 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2017 A nie lepiej skorzystać z elektronicznej mapy rowerowej LocusMap? Tam można zaznaczyć wszystkie ciekawe miejsca, jeżeli nie ma z jakichś powodów na oryginalnej mapie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midi Napisano 26 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2017 Skorzystam z Locusa, ale muszę mieć jeszcze papierową, gdyż nie mogę liczyć na dostęp do prądu. Jak wiadomo jeden dzień i po baterii w telefonie. Z powerbankiem max 3 dni. Chciałabym od razu ustalić trasę z mapą i tej mapy się trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi