Gość Napisano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2017 Cześć. Przeglądając banggood natrafiłem na takie oświetlenie w preorderze, cena 34zł http://www.banggood.com/XANES-64-LED-80LM-Intelligent-Automatic-Induction-Steering-Brake-Safety-Bicycle-Taillight-with-Infrared-Laser-Warning-Waterproof-Night-Light-USB-Charging-p-1141068.html?rmmds=home-right-preorder Montaż na sztycę, 8 opcji w jednym + migacze. Wielka szkoda, że nie działa to z jakiegoś przycisku tylko sprawdza kąt pochylenia roweru i automatycznie załącza migacz, więc nie kontrolujemy tego, czy faktycznie się włączył. Czy spotkał się ktoś z czymś takim i korzystał? Jest jeszcze opcja z przyciskiem, jednak trochę droższa http://www.banggood.com/64-LED-Wireless-Remote-Laser-Bicycle-Rear-Tail-Light-Bike-Turn-Signals-Safety-Warning-Light-p-1056503.html?rmmds=detail-left-hotproducts Widze, że zamówił to ktoś z polski, niejaki Yamall i chwali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quell Napisano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2017 W preorderze ? Takie cuda już od dawna są na rynku (chińskim),sprawdza się to bardzo dobrze w np. dziecięcych roweruch jako gadżet,bo to tylko zabawka. Przy odrobinie cierpliwości,szukajka forumowa odpowie ci dlaczego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2017 W preorderze jest niższa cena. Zwykle kosztuje to 40zł, a można było dorwać to za 32zł - punkty. Byłem ciekaw, czy jest coś takiego, ale o trochę lepszej jakości. Szukać, szukałem i trafiłem na kilka opinii - jednym działa dobrze, drugim już nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quell Napisano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2017 Ależ działać pod względem technicznym działa,bo dlaczego nie. Nie działa jako stricte kierunkowskaz,takie coś nie ma sensu,bo nikt nie zwraca na te strzałki uwagi. To już było omawiane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.