Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ano jest, pierwsze testy za mną - jeszcze trochę szczegółów (czerwony zacisk sztycy, śruby korby, tarcz hamulcowych itp) i będzie gicio do katowania po lubuskich lasach i polach:-)  

świetna robota ;-))) 

• 3 miesiące temu...
Napisano (edytowane)

Trudno powiedzieć, część rzeczy miałem już...:-) Ostatnio mnie dopadły wątpliwości czy go potrzebuję mając dwa inne rowery...

Edytowane przez TomHagen
  • Mod Team
Napisano

Ekhem... Co to zaciulo-zdjęcia jasiępytam?

Sesje tutaj przyzwoitą proszę zapodać a nie jakieś takie odniechcenia 3/4 tył - 1/4 bok...

Bo będzie ostrz :voodoo:

Szacunek...

I.

Napisano
2 godziny temu, Tatanka napisał:

Jeśli to nie tajemnica,to w jakiej kwocie zamknął się ten ''budżetowy" projekt?

I tak nie przebije mojego budżetowca: stalowy (rama niecieniowane cromo, widelec niestety hi-ten) frameset kupiłem za 25 zł :) Jeździ się bardzo dobrze, choć jest dosyć ciężki. 

• 1 miesiąc temu...
  • 9 miesięcy temu...
Napisano

Niestety nie i to jest problem bo farba z klamek złazi już... Ale raszta nadal służy dzielnie jakby co, dostał nowe kółka DT na czerwonych piastach Novatec z gumami Panaracer GravelKing 43mm ;-)

• +1 pomógł 1
  • 2 miesiące temu...
  • 3 lata później...
Napisano (edytowane)

Jakby kto pytał nadal dzielnie służy, podlega drobnym modyfikacjom... 

Muszę się zabrać jeszcze za polakierowanie klamek...😚

image.jpeg

Edytowane przez TomHagen
Napisano (edytowane)

Hmmm foty z początku posta zniknęły więc wstawię jak toto wyglądało jak do mnie przyszło:-) Sorki za ich jakość ale nie ja je robiłem... Może teraz zachowają się dla potomnych:-)

Zdjęcie od Spinner 9.jpg

Zdjęcie od Spinner 2.jpg

Zdjęcie od Spinner 3.jpg

Zdjęcie od Spinner 8.jpg

Zdjęcie od Spinner 11.jpg

Edytowane przez TomHagen