Mod Team IvanMTB Napisano 28 Października 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Października 2017 Doprawdy? https://www.ebay.co.uk/itm/29er-Rigid-Steel-MTB-Fork-Salsa-Cromoto/272888786122?hash=item3f89706cca:g:LoMAAOSwmnFZ47tI Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomHagen Napisano 28 Października 2017 Autor Udostępnij Napisano 28 Października 2017 Chyba za niski... I chyba ekonomiczniej wyjdzie kupić całego i przerobić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 28 Października 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Października 2017 Za niski? No nie wiem... U mnie był jak najbardziej OK... Prysz bardzo, szosowo: I ofrołdowo: Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomHagen Napisano 30 Października 2017 Autor Udostępnij Napisano 30 Października 2017 (edytowane) No ten drugi jakoś się broni ale ten pierwszy to "łomatkoboskaoczymiwypadli" normalnie ;-P Edytowane 30 Października 2017 przez TomHagen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtasin Napisano 30 Października 2017 Udostępnij Napisano 30 Października 2017 Prysz bardzo, szosowo: Jak Ty mię zaimponowałeś temi błotnikami... Chyba se skopiuję rozwiązanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 30 Października 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Października 2017 Panowie... Estetyka? To nie ten adres. Praktycznie? Pryszbardzo. Po ryjofonie i plecach nie chlapało na dojazdach do tyry. To najważniejsze Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prz Napisano 30 Października 2017 Udostępnij Napisano 30 Października 2017 Bez przesady, na tym zdjęciu poza kłującym w oczy kolorem widelca nie widzę nie nieestetycznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomHagen Napisano 31 Października 2017 Autor Udostępnij Napisano 31 Października 2017 (edytowane) Wystarczy to plus tło ;-P Edytowane 31 Października 2017 przez TomHagen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 31 Października 2017 Udostępnij Napisano 31 Października 2017 Ano jest, pierwsze testy za mną - jeszcze trochę szczegółów (czerwony zacisk sztycy, śruby korby, tarcz hamulcowych itp) i będzie gicio do katowania po lubuskich lasach i polach:-) świetna robota ;-))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomHagen Napisano 1 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 1 Listopada 2017 Dzięki!;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomHagen Napisano 26 Lutego 2018 Autor Udostępnij Napisano 26 Lutego 2018 Jakby kto pytał, służy dzielnie 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 27 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2018 Hnnggg ... ja chcę taki welocyped! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tatanka Napisano 27 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2018 Jeśli to nie tajemnica,to w jakiej kwocie zamknął się ten ''budżetowy" projekt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomHagen Napisano 27 Lutego 2018 Autor Udostępnij Napisano 27 Lutego 2018 (edytowane) Trudno powiedzieć, część rzeczy miałem już...:-) Ostatnio mnie dopadły wątpliwości czy go potrzebuję mając dwa inne rowery... Edytowane 27 Lutego 2018 przez TomHagen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 27 Lutego 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Lutego 2018 Ekhem... Co to zaciulo-zdjęcia jasiępytam? Sesje tutaj przyzwoitą proszę zapodać a nie jakieś takie odniechcenia 3/4 tył - 1/4 bok... Bo będzie ostrz Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomHagen Napisano 27 Lutego 2018 Autor Udostępnij Napisano 27 Lutego 2018 Taaaajest prociem Pan ino docelowe kółka się zapletą...;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
firefoks Napisano 27 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2018 2 godziny temu, Tatanka napisał: Jeśli to nie tajemnica,to w jakiej kwocie zamknął się ten ''budżetowy" projekt? I tak nie przebije mojego budżetowca: stalowy (rama niecieniowane cromo, widelec niestety hi-ten) frameset kupiłem za 25 zł Jeździ się bardzo dobrze, choć jest dosyć ciężki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartekl Napisano 15 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2018 Świetnie to wygląda. Aż chce się zakasać rękawy i wziąć samemu do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albrecht Napisano 22 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2018 Klamki proszkową pociągnięte? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomHagen Napisano 5 Lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2019 Niestety nie i to jest problem bo farba z klamek złazi już... Ale raszta nadal służy dzielnie jakby co, dostał nowe kółka DT na czerwonych piastach Novatec z gumami Panaracer GravelKing 43mm ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomHagen Napisano 5 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2019 Nadal służy :-) https://www.instagram.com/p/Bt_hAUVn1nL/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=x8t6p71x8t6p71minxv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomHagen Napisano 15 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2022 (edytowane) Jakby kto pytał nadal dzielnie służy, podlega drobnym modyfikacjom... Muszę się zabrać jeszcze za polakierowanie klamek...😚 Edytowane 15 Czerwca 2022 przez TomHagen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomHagen Napisano 15 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2022 (edytowane) Hmmm foty z początku posta zniknęły więc wstawię jak toto wyglądało jak do mnie przyszło:-) Sorki za ich jakość ale nie ja je robiłem... Może teraz zachowają się dla potomnych:-) Edytowane 15 Czerwca 2022 przez TomHagen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi