Skocz do zawartości

[jaki rower] Giant ?

Pinio1

Rekomendowane odpowiedzi

Dobry wieczór wszystkim !

Jestem tu nowy od 6 lat biegałem na ultra maratonach po górach aż dopadła mnie kontuzja która wyeliminowała mnie z biegania. Postanowiłem nie spoczywać na laurach i za zgodą a wręcz nakazem ortopedy myślę o rowerze ale w taki sposób aby jeszcze nim wrócić na trasy imprez w górach. Rywalizację mam we krwi hi. Mam pytanie co do sprzętu mam 3,5 tyś na rower myślałem o marce GIANT a szczególnie o typie  Revel 29er1 lub 2 co sądzicie o moim wyborze a może mi ktoś doradzi w innej marce np.KROSS. Dodaję,iż mam 176cm wzrostu i 74 kg wagi.Pozdrawiam

1 Skoro szukasz roweru MTB to dlaczego piszesz w dziele rowerów szosowych ? Załóż temat w dziale ,, zakup roweru z przedziału cenowego " .

2 Jeśli możesz wydać na rower 3,5kzł to dlaczego pytasz o sprzęt o klasę niższy ? Nie mówię że ten Giant jest zły ale to sprzęt raczej rekreacyjny  szczególnie 2ka . Może Talon 29" ?

3 Tutaj masz podobne tematy  https://www.forumrowerowe.org/topic/216270-2800-3400-rower-mtb/      https://www.forumrowerowe.org/topic/216405-3000zl-mtb-do-3000/

4 Pamiętaj że do roweru trzeba się przymierzyć . Dobry rozmiar i wygodna pozycja jest ważniejsza niż o klasę lepsza przerzutka .

Dobry wieczór wszystkim !

Jestem tu nowy od 6 lat biegałem na ultra maratonach po górach aż dopadła mnie kontuzja która wyeliminowała mnie z biegania. Postanowiłem nie spoczywać na laurach i za zgodą a wręcz nakazem ortopedy myślę o rowerze ale w taki sposób aby jeszcze nim wrócić na trasy imprez w górach. Rywalizację mam we krwi hi. Mam pytanie co do sprzętu mam 3,5 tyś na rower myślałem o marce GIANT a szczególnie o typie  Revel 29er1 lub 2 co sądzicie o moim wyborze a może mi ktoś doradzi w innej marce np.KROSS. Dodaję,iż mam 176cm wzrostu i 74 kg wagi.Pozdrawiam

A co sądzicie o rowerze KTM ULTRA 1964 29,2017 ?

Co sądzicie O rowerze KTM ULTRA 1964 29,2017 ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...