drwal44 Napisano 21 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2017 (edytowane) Ktos chetny z okolic na rower? Jezdze czesto do Llandegli. Bede tam w sobote Edytowane 21 Kwietnia 2017 przez drwal44 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ck400 Napisano 21 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2017 Hej Archie może w peak distrct w niedziele rano mtb? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drwal44 Napisano 21 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2017 Hej Archie może w peak distrct w niedziele rano mtb? W niedziele nie mogę niestety.W którym miejscu jeździsz? Sent from Home Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ck400 Napisano 21 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2017 jedziemy juz w dwóch z okolic Edale. Jak dołączysz to będzie zlot forum rowerowego w UK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 21 Kwietnia 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2017 Odpalę ponownie singla to się możemy kiedyś na 2-3 kółka Llandegli umówić. Choć nie ukrywam, że bliżej mi do Peak District i fanem uklepusów nie jestem. Fajnie się tam wbić w tygodniu bo w weekendy kolejki, pociagi i tłumy jak smok. A im lepsza pogoda tym gorzej... Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi