remigiusz.judkowiak Napisano 21 Kwietnia 2017 Napisano 21 Kwietnia 2017 Witam. Zakupiłem rower jak w temacie Olpran laser 26. Połasiłem się na cenę i teraz mam Szukam dobrego serwisu w kujawsko-pomorskim, który by mi doprowadził rower do stanu użytkowania. Mianowicie, pedał mi się odkręca samoistnie, pomimo dokręcania na maxa, przerzutki nie działają jak powinny, przód nie mogę zmienić na najwyższą i na najniższą (może to tylko kwestia regulacji, ale ja się na tym nie znam ), tył podobnie, przeskakuje mi o dwie zębatki zamiast pojedynczo. Proszę o polecenie rzetelnego serwisu z okolic Rypin, Brodnica, Toruń. Z góry bardzo dziękuję.
m0d Napisano 21 Kwietnia 2017 Napisano 21 Kwietnia 2017 Z tego co widzę to jest tzw. makrokesz i wątpliwe czy jakiś serwis będzie chciał się tym parać poza jakimiś pierdołami typu wymiana dętki. Naprawa takich wynalazków zwykle polega na jakimś własnoręcznym druciarstwie albo wymianie wszystkiego co się da i jest standardowe, co często przekracza to co już wydałeś. Pozbądź się go i kup coś normalnego. Może nie będzie to miało dwóch amortyzatorów i tym podobnych uciech, ale za to będzie działać...
drwal44 Napisano 21 Kwietnia 2017 Napisano 21 Kwietnia 2017 Musialem wygooglowac ten "rower"... Prosze,nie serwisuj bo to nie ma sensu. Oszczedzaj pieniazki na nowy zamiast "to"naprawiac. Szkoda twojego zdrowia.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.