Bogi_Abi Napisano 21 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2017 (edytowane) Witam, poszukuje klamki hanulcowej w kolorze czarnym do wersji z tytulu, ciezko znalezc od tak. Porrzebuja prawa, nawet na zagranicznych nie widze, jest w ogole opcja, ze znajdę pod ta wersje? Edytowane 21 Kwietnia 2017 przez Bogi_Abi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtb Napisano 21 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2017 Te Promaxy to jedne z gorszych hamulców jakie były dostępne na rynku to i części do nich raczej nie znajdziesz - większość ich użytkowników powymieniało je na coś bardziej normalnego i tobie też bym tak radził , nawet na najtańsze shimanowskie M315 które dostaniesz poniżej 100zł za komplet . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogi_Abi Napisano 21 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2017 Ja to wiem, to nie dla mnie lecz znajomego. Kupil nowy rower, hamulce pochodzily z 3dni i sie zapowietrzyly. a ostatnio sie wywali, to sie i wygiely. Raczka jest, ale ten panikuje dobra, dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi