VaaT Napisano 20 Kwietnia 2017 Napisano 20 Kwietnia 2017 Witam, Posiadam rower Giant Talon, link: https://www.giant-bicycles.com/pl/talon-27dot5-5-biały-2014 Podczas ostatniej wyprawy nawet nie zauważyłem że zgubiłem szybkę od mametki przedniej, niestety zgubionek szybki nie znalazłem. Bardzo mi sie nie podoba to ze jej nie ma i tutaj moje pytanie. Czy moge gdzieś nabyć takową szybkę czy wogóle nie oplaca sie tego kupowac?;/ Czy moglby mi ktoś pomóc?
Gość Napisano 21 Kwietnia 2017 Napisano 21 Kwietnia 2017 Manetka a nie mametka... To jest manetka takiej klasy ze zamiast szukac ( nie ma w sprzedazy czesci zapasowych)kup nowa manetke. Koszt pewnie 30 zl
bbc Napisano 21 Kwietnia 2017 Napisano 21 Kwietnia 2017 Najtaniej to pewnie wyjdzie jak kupisz uszkodzoną manetkę z ładną szybką (ja tak kiedyś żonie zrobiłem z budżetową manetką bo szybka kosztowała dokładnie tyle ile nowa manetka i bardzo trudno było ją dostać).
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.