mad_peter Napisano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2017 Cześć, Obecnie ujeżdżam Giant Defy, ale podciągnąłem się już na tyle, aby pomyśleć nad jakimś lepszym modelem. Z pewnych względów wolałbym pozostać przy obecnej marce i waham się między serią TCR, a Propel. Rower będzie używany w lokalnych wyścigach klubowych i czasem jakieś "open". Przeciętny dystans to ok.60 km, z czego 20-25% to rampy i podjazdy. Pozostałe wypady na kawę i różne charytatywne biegi to też ok 20-25% podjazdów przy dystansach 100-150 Jakie doświadczenia macie koledzy z TCR i Propel? Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczet190399 Napisano 24 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2017 Chyba tcr Ci starczy. Propel to dla maniaka ktory goli nogi i liczy aerodynamike. Dla mnie jest on poprostu przydki. Wysłane z mojego HUAWEI M2-801L przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.