Paweł 13 Napisano 1 Października 2006 Napisano 1 Października 2006 no właśnie jeździcie w jakiś klubach rowerowych (MTB,XC)jak tak to w jakich , bo startowałem w zawodach na czechowicach i koleżanka mamy zapoznała nas z gostkiem od klubu rowerowego i ide 1 raz w środe do tego klubu na ul.daszyńskiego jeździ ktoś tak albo słyszał o tym co i jak pozdr paweł
DC Napisano 5 Października 2006 Napisano 5 Października 2006 strona teamu!!! luknij nato, jeśli chodzi omnie to może się skusze ale na przyszły sezon bo teraz niema sensu
baksik22 Napisano 5 Października 2006 Napisano 5 Października 2006 Panowie a słyszał któryś o silesia Rybnik? Jeśli tak to proszę podajcie stronę www:)
Luki Napisano 5 Października 2006 Napisano 5 Października 2006 Siemaka Pawel to ja Łukasz hehe a ty podobno jeżdzisz w jakimś klubie ??
Paweł 13 Napisano 6 Października 2006 Autor Napisano 6 Października 2006 strona teamu!!! luknij nato, jeśli chodzi omnie to może się skusze ale na przyszły sezon bo teraz niema sensu jest sens bo słyszałem że w zime też trenują (przynajmniej w tym klubie w którym ja jeżdze) Panowie a słyszał któryś o silesia Rybnik? Jeśli tak to proszę podajcie stronę www:) ja słyszłem jest to za*******klub jak bym mieszkał w rybniku to bym bezzastanowienia szedł do niego a str to chyba www.mtb-silesia.pl a jak nie to wpisz w goglach mtb-silesia i bedzie bo juz szukałem PS: w sobote po raz pierwszy jade z tego klubu do(niewiem dokąd ) ale wiem że gdzies kolo częstochowy tam chyba sprawdzają moje i innych umiejetności (wyścig ) Siemaka Pawel to ja Łukasz hehe a ty podobno jeżdzisz w jakimś klubie ?? takie żeczy to na gg pozdrówko podstawowe
baksik22 Napisano 28 Października 2006 Napisano 28 Października 2006 a czy przypadkiem nie ma czegos takego że do klubu żeby sie zapisac musisz miec cv z osiagnieciami a jesli nie masz to musisz dotrzymac tępa chlopaką na treningu? kumpel ktory od roku jezdzi mi to powiedzial
aldald Napisano 19 Września 2007 Napisano 19 Września 2007 Nie chce zakladac nowego tematu, wiec spytam tutaj. Nie wiecie moze czy istnieja jakies kluby rowerowe blizej Radzionkowa? (tzn okolice Bytomia, Tarnowskich Gor)
omen Napisano 19 Września 2007 Napisano 19 Września 2007 aldald jesteś z Radzionkowa? jeździsz na szosie? :]
baksik22 Napisano 5 Października 2007 Napisano 5 Października 2007 http://www.rower.com/archiwum.php?art=3083 To powinno wyjaśnić nieco
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.