Skocz do zawartości

[gliwice] jeździcie w jakiś klubach rowerowych?

Paweł 13

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

no właśnie jeździcie w jakiś klubach rowerowych (MTB,XC)jak tak to w jakich , bo startowałem w zawodach na czechowicach i koleżanka mamy zapoznała nas z gostkiem od klubu rowerowego i ide 1 raz w środe do tego klubu na ul.daszyńskiego

jeździ ktoś tak albo słyszał o tym co i jak

pozdr

paweł

Napisano

strona teamu!!! luknij nato, jeśli chodzi omnie to może się skusze ale na przyszły sezon bo teraz niema sensu

jest sens bo słyszałem że w zime też trenują (przynajmniej w tym klubie w którym ja jeżdze)

Panowie a słyszał któryś o silesia Rybnik? Jeśli tak to proszę podajcie stronę www:)

ja słyszłem jest to za*******klub jak bym mieszkał w rybniku to bym bezzastanowienia szedł do niego a str to chyba www.mtb-silesia.pl a jak nie to wpisz w goglach mtb-silesia i bedzie bo juz szukałem

PS: w sobote po raz pierwszy jade z tego klubu do(niewiem dokąd :P ) ale wiem że gdzies kolo częstochowy tam chyba sprawdzają moje i innych umiejetności (wyścig :D )

Siemaka Pawel to ja Łukasz hehe a ty podobno jeżdzisz w jakimś klubie ??

takie żeczy to na gg :P

pozdrówko podstawowe

• 3 tygodnie później...
Napisano

a czy przypadkiem nie ma czegos takego że do klubu żeby sie zapisac musisz miec cv z osiagnieciami a jesli nie masz to musisz dotrzymac tępa chlopaką na treningu? kumpel ktory od roku jezdzi mi to powiedzial

• 2 tygodnie później...
  • 10 miesięcy temu...
Napisano

Nie chce zakladac nowego tematu, wiec spytam tutaj. Nie wiecie moze czy istnieja jakies kluby rowerowe blizej Radzionkowa? (tzn okolice Bytomia, Tarnowskich Gor)

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...