DjDaRia Napisano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2017 Witam.Poszukuje MTB do 3000, moze tam lekko poza i wpadl mi w oko z wyprzedarzy TREK X-CALIBER 8 2016. Tylko zastanawiam sie czy bedzie dobrze chodzic na tym napedzie, czy amortyzator bedzie dobrze chodził itp. Wiec dlatego postanowilam napisac na forum, zeby sie czegos wiecej o rowerze dowiedziec. Moze nawet ktos z Was mial z rowerkiem stycznosc albo z amorem i napedem. Mozecie tez podsylac inne linki do rowerów, bardzo mi to pomoze. Mam jeszcze takie pytanie: Czy nadawałby sie na poczatek startowania w zawodach MTB ?????? LINK DO TREKA http://www.dobrerowery.pl/trek-x-caliber-8 Z gory bardzo dziekuje za wszystkie odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WaGiant Napisano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2017 http://testy.bikeboard.pl/artykuly,pokaz,rower-na-maraton-za-3-tysiace Może tu znajdziesz odpowiedź albo alternatywę . Krótko napiszę że test wygrał Romet . Trek z porównania to 7 więc niższy model od ,,twojego " . Wypadł średnio ale ma sportową ramę . Ósemka za tą cenę wydaje się dobrą propozycją . Oczywiście jeśli nie przeszkadza Ci że to rower męski . Kilka pozycji niżej masz bardzo podobny temat i sporo odpowiedzi . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DjDaRia Napisano 20 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2017 Juz czytalam ten artykuł i mam nawet gazetę.Akurat do Romera zaufania nie mam wiec omijam go.A co do ramy to widziałam damskie rowery ale geometria mi się nie podoba. Chociaż to znalazłam fajna damke ale jak juz cos znajdę fajnego to zawsze cos mi nie pasuje. A ten Trek wydaje się być naprawdę fajny wiec dlatego się zapytalam czy jest dobry i nadaje się na zawody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kipcior Napisano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2017 Ten Trek ma amor sprężynowy, a to chyba nie jest dobry powód do wydania 3 tys. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DjDaRia Napisano 20 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2017 A to jakie inne rowery polecacie ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.