Lukasz_K Napisano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2017 Witam,będę wdzięczny za pomoc przy wyborze krótkich rękawiczek do roweru szosowego. Chciałbym wydać do 80zł góra 100. Zależy mi głównie na wygodzie oraz żeby się nie pociły w nich dłonie. Wstępnie zwróciłem uwagę na Shimano Airway, Classic oraz Author Gel Elite.Co wg Was jest warte zakupu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kforum1 Napisano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2017 Rękawiczki jak rękawiczki cudów tu nie ma. Ja mam endury,spece,pearl izumi,authory i ubieram je w zależności od temperatury bo jedne są grubsze a inne na upał. http://endurastore.pl/rekawiczki_xtract_2017,33,112.html - te mogę polecić na lato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2017 Ja od tygodnia posiadam Shimano Airway, jestem zadowolony - cena dobra, dobrze pasują. Przewiewne, oddychające, gdzie trzeba jest trochę wkładki, więc i w chwycie dolnym jak i górnym nie odczuwałem żadnego dyskomfortu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.