slavko1987 Napisano 20 Kwietnia 2017 Napisano 20 Kwietnia 2017 Macie doświadczenia z nimi? Póki co używałem tylko Continentala, mógłby ktoś się odnieść do X-Kinga / RaceKinga?
Ilia Napisano 20 Kwietnia 2017 Napisano 20 Kwietnia 2017 Ja używam u siebie dwa Fast Tracki, na zmianę z różnymi oponami. Gdybym nie wiedział na czym jadę to bym nie odróżnił czy to race king czy fast track, nawet masę moje mają podobną plus/minus 10 g. Co do wytrzymałości: w Wielkanoc wybrałem się na lekką wycieczkę, a wyszła z tego rąbanka której bliżej do enduro niż XC, a po oponach nie widać, żeby były jakoś mocno katowane, nawet kapcia nie złapałem. A kupiłem je na próbę bo były chyba po 100 zł za sztukę.W porównaniu z innymi oponami mają słabą przyczepność na mokry, ale RaceKing ma podobną.
antioedipus Napisano 21 Kwietnia 2017 Napisano 21 Kwietnia 2017 Tak a propos specialized ma obecnie fajną promocję - jedna opona gratis. Skusiłem się wczoraj na ground control 29 2.1 - niedługo czas na testy..
syrobb Napisano 21 Kwietnia 2017 Napisano 21 Kwietnia 2017 Myślę że temat powstał z okazji tej promocji Sam chce skorzystać, tyle że wybiorę fast traka. Mam nadzieje, że będzie chociaż tak dobra jak X-king Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
slavko1987 Napisano 21 Kwietnia 2017 Autor Napisano 21 Kwietnia 2017 dokładnie syrobb antioedipus a kupowałeś w żuchlińskim czy wysepce? ja dziś po renegade jadę, w weekend nie pojeżdżę, ale w przyszłym tygodniu postaram się coś opisać
syrobb Napisano 21 Kwietnia 2017 Napisano 21 Kwietnia 2017 Daj znać gdzie kupujesz czy wysepka czy zuchlinski. I czy maja jeszcze trochę tych opon Ja dopiero w przyszłym tygodniu będę miał czas. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
antioedipus Napisano 21 Kwietnia 2017 Napisano 21 Kwietnia 2017 Wpadłem do Żuchlińskiego - np. ground control 29 w wersji 2.1 przed moją wizytą były 4 sztuki. Renegade też na pewno były dostępne - ale nie wiem już ile.
slavko1987 Napisano 21 Kwietnia 2017 Autor Napisano 21 Kwietnia 2017 byłem u Ż, wziąłem Renegade 2.3, wydaje się, że mocno ograniczone zasoby mieli. Sama opona podobna do X-Kinga, zaleje (pierwsze mleko ) i sprawdzę dopiero w tygodniu
syrobb Napisano 22 Kwietnia 2017 Napisano 22 Kwietnia 2017 Udało się dzisiaj odwiedzić Wysepkę na Oliwie. Sporo opon im zostało. Wziąłem Fast Traka 2.1, kumpel z kolei Renegade 2.3 Rozmiary są ok, zgodne z opisem. Renegade faktycznie podobny do X-kinga, choć bieżnik jednak trochę mniejszy. Fast Trak powinien być dla mnie idealny na tył. Kupiłem specjalnie na Beskidy Trophy.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.