Mateusz95 Napisano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2017 Witam, Pytanko. Czy do RockShox XC 30 Solo Air 100mm uszczelki z tej aukcji (http://allegro.pl/uszczelki-rock-shox-xc30-gold-zestaw-uszczelek-i5981355718.html) będą pasowały? tzn. chce kupic pełny zestaw uszczelek potrzebnych do tego amora, włącznie z uszczelkami kurzowo-olejowymi. Sorki za prawdopodobnie oczywiscie pytanie, nigdy nie bawiłem sie w takie rzeczy, a najwyższa pora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtb Napisano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2017 Nie ma czegoś takiego jak RS XC 30 Solo Air - ten amor występuje wyłącznie jako sprężynowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz95 Napisano 20 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2017 Info wziąłem z katalogu rowerowego w którym "opisywali" moj rower. Malo istotny fakt w sumie, o uszczelki/zestaw naprawczy mi chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi