Skocz do zawartości

[nuda na trenażerze] co robicie?

Brian

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mam zamiar zakupić sobie trenażer aczkolwiek nie wiem czt się nie zanudzę jeżdżąc w pokoju. Myślałem o jakiś wyściagch na DVD itp. Aczkolwiek nie wiem gdzie można kupić np. Tour de France na DVD?? :)

Napisano

mógłbys ewentualnie ściągnąć z Torrentów tegoroczny Tour De France. Widziałem kiedys gdzies ową relację. Jak znajde to postaram sie dać link.

a muza ??? albo obrady sejmu ??? :D. na razie

Napisano

Muzyka, filmy na komputerze, telewizja.

Na grupie pl.rec.rowery widziałem osobę, która ma na płytkach bardzo dużo wyścigów, Giro, TdF i wiele innych. Spróbuj się z nim skontaktować ( z tego co wiem nie zarabia na tym, bierze jedynie pieniądze na płytki więc drogo Cię nie będzie to kosztować).

Napisano

Jw., ale nie wiem, czy będąc zmęczonym, dasz radę skupić się na filmie heh :D.

A pomysł z Sejmem dobry. Widząc tych mistrzów z Wiejskiej, a szczególnie Romana, zastrzyk agresji i adrenaliny murowany. A wtedy taaaaką kondychę zrobisz, że ulala :D.

• 1 rok później...
Napisano

masz ktos moze linki rapidshare, torrent lub inne do TdP,TdF lub wogole jakis maratnow, wyscigow, XC itp? filmy z maratonow LBM 2005 i 2006 juz mi sie zjezdzily na trenazerze i przydaloby sie cos nowego :)

Napisano

Kiedys dotalem pare plyt dvd z relacjami z imprez typu mistrzostwa swiata ITT, TdF, Giro, Flandria etc.

Jezeli ktos jest z Poznania to moge mu zgrac to :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...