Brian Napisano 1 Października 2006 Napisano 1 Października 2006 Mam zamiar zakupić sobie trenażer aczkolwiek nie wiem czt się nie zanudzę jeżdżąc w pokoju. Myślałem o jakiś wyściagch na DVD itp. Aczkolwiek nie wiem gdzie można kupić np. Tour de France na DVD??
Wax Napisano 1 Października 2006 Napisano 1 Października 2006 mógłbys ewentualnie ściągnąć z Torrentów tegoroczny Tour De France. Widziałem kiedys gdzies ową relację. Jak znajde to postaram sie dać link. a muza ??? albo obrady sejmu ??? . na razie
Robert Napisano 1 Października 2006 Napisano 1 Października 2006 Sądze że telewizja okazuje się w takich sytuacjach zbawienna, ulubiony serial i rower
TomekW Napisano 1 Października 2006 Napisano 1 Października 2006 Ja przewaznie odpalam sobie film na kompie , gasze swiatło , woda w zasięgu reki i "jade"
majster Napisano 1 Października 2006 Napisano 1 Października 2006 weź kamerę na rower, nagraj jakiś dłuższy odcinek jazdy i puść na TV .
thomash Napisano 1 Października 2006 Napisano 1 Października 2006 Muzyka, filmy na komputerze, telewizja. Na grupie pl.rec.rowery widziałem osobę, która ma na płytkach bardzo dużo wyścigów, Giro, TdF i wiele innych. Spróbuj się z nim skontaktować ( z tego co wiem nie zarabia na tym, bierze jedynie pieniądze na płytki więc drogo Cię nie będzie to kosztować).
kielon Napisano 1 Października 2006 Napisano 1 Października 2006 Jw., ale nie wiem, czy będąc zmęczonym, dasz radę skupić się na filmie heh . A pomysł z Sejmem dobry. Widząc tych mistrzów z Wiejskiej, a szczególnie Romana, zastrzyk agresji i adrenaliny murowany. A wtedy taaaaką kondychę zrobisz, że ulala .
Brian Napisano 2 Października 2006 Autor Napisano 2 Października 2006 Szukałem na torrentach, jest trochę tego jednak kiedy to się ściągnie to zima już się skończy hehe
pebe.pl Napisano 21 Listopada 2007 Napisano 21 Listopada 2007 masz ktos moze linki rapidshare, torrent lub inne do TdP,TdF lub wogole jakis maratnow, wyscigow, XC itp? filmy z maratonow LBM 2005 i 2006 juz mi sie zjezdzily na trenazerze i przydaloby sie cos nowego
thomash Napisano 21 Listopada 2007 Napisano 21 Listopada 2007 http://www.pedalmasher.com/ - kiedyś wszystkie filmy były w normalnym formacie do ściągnięcia a teraz widzę że na youtube wrzucili, dużo filmików z kamery na kasku ale dość krótkie.
Mod Team Lookas 46 Napisano 21 Listopada 2007 Mod Team Napisano 21 Listopada 2007 Oglądam NWD / Kranked itp Nakręca mnie do ostrzejszego naginania
baksik22 Napisano 21 Listopada 2007 Napisano 21 Listopada 2007 Ja jeśli grałem w weekend mecz to oglądam dema i analizuje co było nie tak. A jeśli nie to jakiś rowerowy film puszczam albo top gear
pebe.pl Napisano 22 Listopada 2007 Napisano 22 Listopada 2007 co do top gear'a to juz o tym myslalem (posiadam wszystkie serie ktore byly na tvn turbo ), ale jakos nie zbyt mi sie przy tym kreci...
RafalB Napisano 25 Listopada 2007 Napisano 25 Listopada 2007 Kiedys dotalem pare plyt dvd z relacjami z imprez typu mistrzostwa swiata ITT, TdF, Giro, Flandria etc. Jezeli ktos jest z Poznania to moge mu zgrac to
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.