robert1401 Napisano 19 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2017 Witam, czy ktoś wie jakie są konkretnie różnice w Pro Ltd 2x? Wiem że 2017 ma słabsze hamulce ale wszystkie kable puszczone w ramie. Nie wiem który wybrać, cenowo stoją podobnie, 2017 droższy o 300zł. Który wg Was lepszy? Pozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtb Napisano 19 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2017 Oba mają puszczone pancerze w ramie (poza hamulcowym) , jedynie '17 ma wyjście na przednią przerzutkę Side Swing. Osobiście brałbym zeszłoroczny - taniej i z lepszymi hamulcami (MT2 to świetne hamulce w działaniu a te nowsze poprawione są pod względem obsługi serwisowej). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robert1401 Napisano 19 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2017 będę brał 19" a nie mam możliwości podjechać i obejrzeć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RainbowHunterPL Napisano 19 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2017 Pozwole się podpiąć pod temat warto wymienić Deorki 615 na Magury MT2? mam okazje bez dopłaty się wymienić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mam16v Napisano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2017 Mam model 2015-2016 i nie polecam tej ramy, tj. rozwiązania poprowadzenia linki przerzutki tylnej ślizgiem pod suportem, jest on żle zaprojektowany i wraz z wejściem pancerza w ramę obok główki powoduje zacieranie się linki, nowa linka i pancerze działająlekko przez 100km, a potem opór drastycznie wzrasta manetka xt 10b,przerzutka z hamulcem xt 10b w modelu 2017 rozwiązano ten problem całosciowym pancerzem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiojedzie Napisano 4 Maja 2017 Udostępnij Napisano 4 Maja 2017 (edytowane) Też mam ten model rocznik 2015 i jestem bardzo zadowolony. Przy myciu daję trochę sprayu teflonowego na linki na ślizgu i nie zauważyłem żeby coś chodziło ciężko. Na pewno całościowy pancerz byłby lepszy, ale nie ma co nikomu odradzać kupna całego roweru z powodu tak naprawdę jednej małej pierdoły. Edytowane 4 Maja 2017 przez misiojedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi