llancer Napisano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2017 Witam, jako szczęśliwy posiadacz tego cudeńka mogę się wypowiedzieć o nim po pół roku ponad uzywania. Kupiłem go za 500zł Amortyzator kupiłem jako używany bez działającej blokady-sprzedający twierdził ,że blokada kręci się w kółko i amorek się nie blokuje. Jako ,że wygląd mi się podobał,manetka w zestawie,czarne lagi,tapered,wygląd zewnętrzny jak by amorek ze sklepu był to myślę biorę(wczesniej był na licytacji za 700 ale zwycięzca się nie zgłosił.) Ogólnie podczas jazdy nie bujał,chodzi ładnie,bujał jedynie przy małej kadencji na stojąco (szczególnie pod górę) Dziś wkońcu zrobiłem kluczyk i rozebrałem (blokade ? ) Odkręciłem korek no i nic. Nic nie idzie, wyciagnąłem jakos część od góy i........ Nie znam nazw tych części, ale wygląda jak ukręcone. Poniżej link do zdjęć, i elementu który prawdopodobnie bym musiał dokupić o ile jest dostępny. Napisałem już mail do DT4YOU i zobaczymy co mi odpiszą. http://pokazywarka.pl/s2vksi/ Nie ukrywam ,że nawet jak nie da się naprawić to 500zł nie taka zła cena,tymbardziej ,ze brak blokady mi bardzo nie przeszkadza,praktycznie wcale,ale dobrze jak by byla sprawna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 20 Kwietnia 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2017 Mam niestety wrażenie ,że do wymiany będzie cały tłumik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
llancer Napisano 20 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2017 Jeżeli tak to pewnie drogo ? Nie muszę tego robić, bo nawet tej blokady nie potrzebuje,zjazdy,podjazdy wszystko jest super. Serwis na razie nie odpisał co mnie martwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 21 Kwietnia 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2017 Prywatnie bym tego nie robił. Kiedy ich pytałem o tłumik do XMMa ( wprawdzie TS ) i koszta były z kosmosu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
llancer Napisano 24 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2017 Niestety przedstawiona na zdjęciach część nie jest dostępna w sprzedaży. Taka naprawa wykonana może być tylko przez autoryzowany serwis DT Swiss. Koszt takiej naprawy wynosi około 260.00 zł. Czyli nie ma tragedi, mniej wiecej 750 caly wydatek i mam sprawny amor, ale ze nie mam tyle na zbyciu, wole przeznaczyc to na nową kasete i łańcuch :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi