Palejka Napisano 18 Kwietnia 2017 Napisano 18 Kwietnia 2017 Witam, poszukuję opony, jestem laikiem więc nie znam terminologii ale opona ta nad obręczami nie jest płaska tylko posiada jakby "bieżnik". Wydaje mi się że była firmy na M i mojemu znajomemu słuzyła do zjazdów na suchym, jej cena wynosiła około 80 zł. Szukam również wytrzymałej dętki dla osoby bagatela nie wagi lekkiej czyli 105kg. Z góry dziękuję.
Mod Team michuuu Napisano 18 Kwietnia 2017 Mod Team Napisano 18 Kwietnia 2017 jestem laikiem więc nie znam terminologii To rozumiem. Ale reszta trochę infantylizmem zalatuje, bez obrazy.
Palejka Napisano 18 Kwietnia 2017 Autor Napisano 18 Kwietnia 2017 Przepraszam, ale nie miałem pojęcia jak inaczej to opisać.
Brombosz Napisano 18 Kwietnia 2017 Napisano 18 Kwietnia 2017 Prościej będzie jak wkleisz jakieś foto z neta, które jest chociaż podobne do tego czego szukasz... No i mając to foto powinieneś też natknąć się na nazwę. Co do dętki to niezniszczalnych nie ma, ale można poprawić ich wytrzymałość wsadzając nieco grubsze. Zwiększy to jednak wagę zestawu. Ja np. w tylnej oponie 2.2" mam dętkę z przedziałem do 2.5" bo też swoje ważę. EDIT: Chyba, że chodzi o coś takiego: https://www.youtube.com/watch?v=hPWcTLTATRw Wtedy dętki nie kupuj
Palejka Napisano 18 Kwietnia 2017 Autor Napisano 18 Kwietnia 2017 Są bardzo podobne do Maxxis Opona Pace 26" ale to podobno nie te :C ^ Niestety to nie te
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.