waskij Napisano 17 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2017 Witam Zakupiłem sobie taki damper i tak się zastanawiam czy można go zamontować komorą powietrzną w dół . Rower to Bitwin RR 520s jedno zawias , oryginalnie siedział tam Xfusion bez żadnych dodatkowych regulacji , fox ma i trochę kolidują z bidonem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 17 Kwietnia 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2017 IMO nie powinno się nic dziać. Dla przykładu nowe Scotty maja tłumik mocowany "do góry nogami".Upewni się tylko ,czy nie będzie nic zawadzało o pokrętła i wentyl do komory powietrznej. Miej też na względzie, że włączenie propedala przy pracującym wahaczu może być wyzwaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waskij Napisano 18 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2017 Dzięki , zawadzać raczej nic nie będzie , jest więcej miejsca na regulatory . Trafna uwaga z tym propedalem , choć ja mam tą wersję "Adaptive Logic" gdzie podobno nie ma zbytniej potrzeby grzebać w czasie jazdy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi