mum0l Napisano 17 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2017 (edytowane) Mam calkiem ciekawy rowerek, jednak jest na mnie troszke maly i przymierzam sie by go sprzedac. Bylbym zobowiazany za propozycje za ile max moglbym go wystawic. Osprzet mysle ze jest calkiem niezly - tylnia przerzutka XTR, przednia XT, hamulce XT, tylko manetki LXy.. amorek Rockshox XC28 z blokada Turnkey. W tym roku robilem mu serwis, na ktorego poszlo kolo 400zl, musialem wymienic piaste bo miala luzy i łańcuch. Na chwile obecna rowerek smiga rewelacyjnie Edytowane 17 Kwietnia 2017 przez mum0l Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralfbutton Napisano 17 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2017 1k pln to max Sent from my ZUK Z2121 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMMAAACCC7 Napisano 17 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2017 lepiej wyjdziesz rozbierając go i pchając na części niż w całości, bo to w sumie już antyk jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mum0l Napisano 18 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2017 Dzieki za odpowiedzi! Heh, myslalem ze jak osprzet nienajgorszy to troszke lepiej bedzie.. Ale coz, widac ze wiek robi swoje.. Choc co ciekawe gosc w rowerowym jak dawalem na przeglad, mowil ze 2000pln mi daje z miejsca jak go zostawie u niego.. Dlatego zdecydowalem sie napisac na forum, ale coz.. Chyba go sobie po prostu zostawie, bo jezdzi sie wyborowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMMAAACCC7 Napisano 19 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2017 gość daje 2 koła, bo rozbierze i ze 2,5 wyciągnie na sprzedaży i przekładkach części Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marjanek Napisano 19 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2017 ja za 2 tyś to pylil bym to czym prędzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi