kasparov Napisano 16 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2017 Witam wszystkich.Mam pytanie do ludzi bardziej ogarniających temat niż ja a mianowicie szukam roweru i w oko wpadły mi dwa Kross level b4 2016 http://www.superrowery.pl/pl/p/Kross-Level-B4-Czarny-L-2016-Wszystkie-Rozmiary-/329 Shockblaze r6 2016 http://outlet-rowerowy.com.pl/pl/outlet/71-shockblaze-r6-29-2016.html, czy ktoś je użytkuje i może coś więcej napisać? Koło 29, rama 21. Wybrać rodzimy przemysł czy południowy?Jest to mój pierwszy post, jak nie trafiłem z działem to proszę o przeniesienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 16 Kwietnia 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2017 Zdecydowanie Shockblaze - taperowana główka ramy, nieco lepszy napęd, dwie linki wpuszczone w ramę. Jeśli więc kolor nie przeszkadza, to R6. 21 " - jesteś wysoki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kasparov Napisano 16 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2017 Mam 187cm, wiec 21" bedzie ok myślę.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 16 Kwietnia 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2017 (edytowane) Jeżeli masz możliwość, to się przymierz przed zakupem, bo 21 " to już spory rower, więc np. do sportowej jazdy niektórzy przy podobnych warunkach braliby pewnie 19 ". Jednak patrząc na wymiary ramy powinno być w miarę OK. Edytowane 16 Kwietnia 2017 przez KrissDeValnor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin86Poznan Napisano 16 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2017 Od razu manetki zmień na min. Deore. Fajny rowerek ale z tą kasetą HG20 to już ostro przyoszczędzili:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KonradCK Napisano 16 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2017 ja przy 186 miałem 21" ramę Meridy i uwierz że za duża, a wg nogi czy tabeli producenta miało być ok zmieniłem na 19" i jest wygodniejsza, czucie roweru o niebo lepsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kasparov Napisano 16 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2017 W nadchodzącym sezonie jazda bardziej rekreacyjna stąd ten rozmiar, po świętach przymierzę jeszcze bo koło mnie jest sklep gdzie jest R5. Czyli Krossa raczej odpuścić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi