g3rman Napisano 30 Września 2006 Udostępnij Napisano 30 Września 2006 Czy wiecie gdzie moge kupić jakieś ocieplacze na kolana lub cos w tym stylu i ile one kosztują?? Bo patrzyłem na allegro i nic nie znalazłem:/ Mile widziane jakieś linki:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duchwg Napisano 30 Września 2006 Udostępnij Napisano 30 Września 2006 OOOO! A ja jednak coś znalazłem [ http://www.allegro.pl/item129926597_elasty...lna_nowosc.html ] [ http://www.allegro.pl/item129363004_nakola...z_m_l_nowe.html ] [ http://www.allegro.pl/item131343400_ociepl..._na_kolana.html ] Szukaj, a znajdziesz. (Czy jakoś tak) Narka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
g3rman Napisano 30 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 30 Września 2006 dzięki A jak myślice które z nich będzie (nie "bendzie") najkorzystniej kupić i będą sie dobrze spisywały?? Ja myśle ze albo link nr 2 lub link nr 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebekfireman Napisano 1 Października 2006 Udostępnij Napisano 1 Października 2006 Ja używam od roku tych spod linku nr 1 i jestem zadowolony - spełniają swoje zadanie. Tylko z tego co pamiętam w zeszłym roku na Allegro można je było dostać za 10 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badb Catha Napisano 1 Października 2006 Udostępnij Napisano 1 Października 2006 Ja może powiem troszkę z innej beczki. Poprosiłem babcię, żeby połączyła dwa materiały z jakiejś starej bluzy. Dodatkowo poprosiłem żeby po obu stronach wszyła ściągacze. Spisuje się idealnie. Wiatr w ogóle nie daje o sobie znać, a i ciepło bardzo trzyma. Cos pięknego. Jedynym minusem to, że . . . troszkę za niskie i nie obcisłe. Możesz się tez nad takim rozwiązaniem zastanowił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
g3rman Napisano 1 Października 2006 Autor Udostępnij Napisano 1 Października 2006 ja bym jenak wolał kupić, zobacze jak będzie moze kupie tylko jeden i to w aptece bo to ten z linku 1 jest identyczny jaki ja jeden posiadam. Kupiłem w aptece i to jest opaska eleastyczna na kolano i kosztowała ok 10zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GZA20 Napisano 1 Października 2006 Udostępnij Napisano 1 Października 2006 Takie coś to możesz sobie w pierwszej lepszej aptece kupić. Ale z doświadczenia powiem Ci że szybko z nich zrezygnujesz . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
g3rman Napisano 1 Października 2006 Autor Udostępnij Napisano 1 Października 2006 niestety ale też tak przeczuwam z powodu takiego ze będą albo obcierały albo przeszkadzały troszke bo w tym jednym chodziłem jak miał naciagniete scięgna czy coś takeigo w kolanie i za wygodne to to nie jest i jak będę miał kase to chyba kupie cos lepszego. Ale z tych podanych wyżej to co byscie kupili no mi sie widzi link nr 2 lub link nr 3, ale który z nich był by najlepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GZA20 Napisano 1 Października 2006 Udostępnij Napisano 1 Października 2006 Tak się składa że każda opaska ogranicza ruchy...i jest to na dłuższą mete niewygodne . Sam musiałem nosić podobne opaski. Najpierw musiałem nosić taką z szynami stalowymi po obu stronach kolana to to już zupełnie ruchy ograniczało...później musiałem nosić zwykłe uciskowe i mimo wszystko jest to niewygodne. Kiedy się to nagle zdejmie odczuwa sie niebywałą ulge . I każda opaska na kolano czy jest to ortopedyczna czy "ociepleniowa" defakto uciska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myszek Napisano 2 Października 2006 Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Ja czasami zawine kolano w bandaz elastyczny, kilka warstw dobrze ociepli kolano i nie bedzie tak ograniczac ruchow, sam takie rozwiazanie stosuje jak jest zimno albo jade wieczorem. Jedyny minus to ze gorzej to wyglada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GZA20 Napisano 2 Października 2006 Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Jeśli już bym kupował to sprobowałbym ta z 2 linku...Wyglada jakby nie ograniczła ruchów jak typowa opaska..ale jak jest naprawdę to trzeba sie przekonać.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trin Napisano 2 Października 2006 Udostępnij Napisano 2 Października 2006 no tak taka jest prawda jak móisz ale byś wybrał tą z linku nr 2 czy z linku nr 3 zdecydowanie to KLIKEN.MACHEN nr 3 wyglada jak opaska ortopedyczna IMHO nie ma nic wspólnego z ocieplaczem może kiedys leżał na pólce koło w 2 masz przemyślany kształ podciecie na zginany staw i dobrze osłoniety przód ... sam się zastanawiam nad podobnym ocieplaczem na swe kolana :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiubikpl Napisano 13 Października 2006 Udostępnij Napisano 13 Października 2006 co do LINKA NR 3: - to są nakolanniki wykonane z neoprenu - raz że nie puszczają raczej wiatru, dwa że grzeją. sam używam dokładnie takich ALE na moto i skuter. problemem w nich jest to, że tak ładnie jak na foto to się prawie nigdy nie układają do tego są tak skonstruowane, że wygodnie się w nich jeździ, ale nie chodzi/pedałuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro4444 Napisano 13 Października 2006 Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Nie kombinujcie z wynalazkami. http://www.bcmnowatex.com.pl/ Polski producent a szyje świetną odzież! Mam nakolanniki takie jak Nowatex szyje dla Kross Team. Elastyczne, oddychające, antyseptyczne i z otworem z tyłu pod kolanem zapewniającym swobodę ruchu i wentylacje. Wspaniały produkt!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.