Skocz do zawartości

[ocieplacze] na kolana.

g3rman

Rekomendowane odpowiedzi

Ja może powiem troszkę z innej beczki.

Poprosiłem babcię, żeby połączyła dwa materiały z jakiejś starej bluzy. Dodatkowo poprosiłem żeby po obu stronach wszyła ściągacze.

Spisuje się idealnie. Wiatr w ogóle nie daje o sobie znać, a i ciepło bardzo trzyma. Cos pięknego. Jedynym minusem to, że . . . troszkę za niskie i nie obcisłe.

Możesz się tez nad takim rozwiązaniem zastanowił.

niestety ale też tak przeczuwam z powodu takiego ze będą albo obcierały albo przeszkadzały troszke bo w tym jednym chodziłem jak miał naciagniete scięgna czy coś takeigo w kolanie i za wygodne to to nie jest i jak będę miał kase to chyba kupie cos lepszego.

Ale z tych podanych wyżej to co byscie kupili no mi sie widzi link nr 2 lub link nr 3, ale który z nich był by najlepszy

Tak się składa że każda opaska ogranicza ruchy...i jest to na dłuższą mete niewygodne :) .

Sam musiałem nosić podobne opaski. Najpierw musiałem nosić taką z szynami stalowymi po obu stronach kolana to to już zupełnie ruchy ograniczało...później musiałem nosić zwykłe uciskowe i mimo wszystko jest to niewygodne. Kiedy się to nagle zdejmie odczuwa sie niebywałą ulge :) .

I każda opaska na kolano czy jest to ortopedyczna czy "ociepleniowa" defakto uciska :)

no tak taka jest prawda jak móisz ale byś wybrał tą z linku nr 2 czy z linku nr 3

zdecydowanie to KLIKEN.MACHEN

nr 3 wyglada jak opaska ortopedyczna

IMHO nie ma nic wspólnego z ocieplaczem :) może kiedys leżał na pólce koło :D

w 2 masz przemyślany kształ podciecie na zginany staw i dobrze osłoniety przód ...

sam się zastanawiam nad podobnym ocieplaczem na swe kolana :]

• 2 tygodnie później...

co do LINKA NR 3:

- to są nakolanniki wykonane z neoprenu - raz że nie puszczają raczej wiatru, dwa że grzeją. sam używam dokładnie takich ALE na moto i skuter. problemem w nich jest to, że tak ładnie jak na foto to się prawie nigdy nie układają :D do tego są tak skonstruowane, że wygodnie się w nich jeździ, ale nie chodzi/pedałuje...

Nie kombinujcie z wynalazkami.

http://www.bcmnowatex.com.pl/

Polski producent a szyje świetną odzież! Mam nakolanniki takie jak Nowatex szyje dla Kross Team. Elastyczne, oddychające, antyseptyczne i z otworem z tyłu pod kolanem zapewniającym swobodę ruchu i wentylacje. Wspaniały produkt!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...