hank33 Napisano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2017 Czy ktoś próbował zamontować bagażnik pod sakwy do trek'a alr5. Wiemy że nie ma tam otworów pod montaż tak jak na przykład w trek'u 1.2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hank33 Napisano 16 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2017 ...chyba to rozwiązanie byłoby optymalne, nie chciałbym robić nawiertów w ramie, tracąc tym samym wieczystej gwarancji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hank33 Napisano 16 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2017 Znalazłem też inne opcje jak zamontować bagażnik jeśli nie posiadamy fabrycznych otworów: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vanluke Napisano 25 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2017 btw. alr5 z 2017 ma by default koła z oponami bezdentkowymi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deag Napisano 26 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2017 btw. alr5 z 2017 ma by default koła z oponami bezdentkowymi? Mam wersje 2016, ale ze specyfikacji 2017 można wywnioskować, że koła mają zamontowaną ten sam tylko szerszy model "Bontrager R1 Hard-Case Lite". Tak więc, aby cieszyć się technologią zastosowaną w obręczach musisz kupić jakieś inne oponki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario_awario Napisano 27 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2017 Ja mam bagażnik mocowany do osi tylnego koła (w komplecie był długi zacisk) a na górze na cybantopodobne obejmy. Jutro będę co zakładał. Kiedyś instalowałem do szosy bagażnik mocowany na obejmy na tylny trójkąt. Sposobów jest sporo, trzeba tylko poszukać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.