markov10 Napisano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2017 (edytowane) Cześć wszystkim, mam serdeczną prośbę o pomoc w wycenie roweru, który dostałem w prezencie, a jest na mnie zdecydowanie za mały i chciałbym się go pozbyć żeby sprawić sobie w końcu coś w rozmiarze 21'. Rower zbudowany na ramie Bixs Elite Ultimate (najprawdopodobniej 19', może 17' ze względu na 17' koła? nie jestem w stanie tego określić) osprzęt tył deore xt osprzęt przód deore lx amortyzator przód shox pilot amortyzator przy ramie DNM-750 LBS/IN hamulce hydrauliczne (chyba tylko przód?) Załączam kilka zdjęć, bo nie mam kompletnie pojęcia czy gdzieś się nie pomyliłem.Byłbym szalenie wdzięczny za pomoc w określeniu +/- widełek, o jakie mógłbym prosić po wyczyszczeniu roweru. Pozdrawiam! Edytowane 15 Kwietnia 2017 przez markov10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NowyUser99 Napisano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2017 Myślę że za 600zł pójdzie całkiem szybko. Ile zębatek ma kaseta? Hamulce są hydrauliczne (oba). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi